18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    iPhone Air concept. Κάπως έτσι θα είναι το επόμενο iPhone…

    Συνήθως τα concept που βλέπουμε στο Internet σχετικά με επερχόμενες συσκευές δεν είναι και τόσο… αληθοφανή. Δε συμβαίνει το ίδιο, ωστόσο, με την πρόταση που ακολουθεί, και προέρχεται από το σχεδιαστή Sam Beckett. Είναι η άποψή του για το iPhone air, που κάτι μας λέει δε θα απέχει και πολύ από την πραγματική συσκευή που ετοιμάζει η Apple και, σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, θα ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο.

    iphone-air-concept

    Το iPhone Air λοιπόν διαθέτει (φυσικά) μεγαλύτερη οθόνη 4,7 ιντσών, η οποία είναι 17% μεγαλύτερη από το υπάρχον μοντέλο και με 68% περισσότερα pixels. Έχει ανάλυση 1920×1080 pixels και pixel density 468 ppi. Το δε πάχος της νέας συσκευής είναι 7 χιλιοστά (0,6 χιλ. λιγότερα από τον προκάτοχό της).

    Σε άλλα χαρακτηριστικά, ενσωματώνει προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι στην οθόνη (και όχι Gorilla Glass όπως το τωρινό iPhone), ενώ διαθέτει κάμερα ανάλυσης 10MPixels και ένα ταχύτερο Α8 chip.

    Δείτε ένα video από το iPhone Air concept του Sam Beckett και ονειρευτείτε πώς θα είναι το επόμενο iPhone. Ίσως τελικά να μην είναι και τόσο διαφορετικό…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles