19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φορτιστές iPhone. Πρόγραμμα αντικατάστασης λόγω κινδύνου υπερθέρμανσης

    Η Apple ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης για τους φορτιστές που πωλήθηκαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Οι συγκεκριμένοι φορτιστές ενδέχεται σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις να εμφανίσουν προβλήματα υπερθέρμανσης.

    Apple_USB_charger_for_iPhone_iPhone_3G_3GS_iPod_Classic_Touch_Nano

    Τα μοντέλο του φορτιστή που έχει παρατηρηθεί ότι εμφανίζει το πρόβλημα, φέρει τον κωδικό A1300 και αποτελούσε μέρος της συσκευασίας των iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4S, ενώ επίσης διατίθετο και αυτόνομα στην αγορά. Το πρόγραμμα αυτό θα είναι ένα μεγάλο και δύσκολο task για την Apple, καθώς υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη υπάρχουν εκατομμύρια φορτιστές του συγκεκριμένου τύπου. Για να αντικαταστήσουν οι χρήστες τους φορτιστές τους με κωδικό A1300 θα πρέπει να κλείσουν ένα ραντεβού με το πλησιέστερο Apple store ή με ένα πιστοποιημένο Apple Service.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες και οδηγίες για το πώς μπορείτε να προβείτε στη διαδικασία αντικατάστασης του φορτιστή σας, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο portal της Apple. Στο πρόγραμμα αντικατάστασης θα συμμετέχουν και οι συνεργάτες παροχής ασύρματων υπηρεσιών από τις 18 Ιουνίου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles