16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Γιατί κάτοχοι iPhone σπάνε τις συσκευές τους on camera; (vid)

    Η απόφαση της Apple να απομακρύνει από το App Store το τελευταίο Bitcoin Wallet, τη δημοφιλή εφαρμογή Blockchain, είναι προφανές ότι έχει εξοργίσει κατόχους iPhone ανά τον κόσμο που αγαπούν το cryptocurrency και τις συναλλαγές του. Κάποιοι από αυτούς, όμως, φαίνεται ότι έχουν εξοργιστεί τόσο πολύ, ώστε φτάνουν στο σημείο να… σπάνε τα iPhone on camera.

    iphone-smash

    Οι πιστοί οπαδοί του Bitcoin “απαρνούνται” το αγαπημένο τους τηλέφωνο με ιδιαίτερη ευκολία, Έτσι, μέσω του Reddit, ξεκίνησε μία καμπάνια καταστροφής iPhone, η οποία φαίνεται ότι έχει πάρει διαστάσεις. Την αρχή έκανε ο χρήστης “Round-Peg”, ο οποίος υποσχέθηκε να μοιράσει Nexus 5 σε όσους δημοσιεύσουν videos τους στα οποία να σπάνε τα iPhone τους on camera, που θα συγκεντρώσουν πάνω από 100 ψήφους στο site. Το post του βρέθηκε άμεσα στην κορυφή της κεντρικής σελίδας του reddit, γρήγορα όμως απομακρύνθηκε, καθώς παραβίαζε τους κανόνες του site.

    Αυτό δεν εμπόδισε, ωστόσο, πολλούς από το να ακολουθήσουν την παρότρυνση του χρήστη και να ανεβάσουν τα προσωπικά τους video, στα οποία διαλύουν κυριολεκτικά τα iPhone τους, διαμαρτυρόμενοι για την απόσυρση των Bitcoin εφαρμογών.

    Δείτε κάποια από αυτά, μαζί με τη “μανία” των κατόχων iPhone να τα καταστρέψουν, αν και είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα στο Διαδίκτυο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles