15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Άουτς: iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III drop test

    Οι τύποι στο Android Authority μία τρέλα την κουβαλάνε. Έτσι, αγόρασαν ένα iPhone 5, που μόλις κυκλοφόρησε στο Χονγκ-Κονγκ, όπως και σε κάποιες άλλες “τυχερές” χώρες στον πλανήτη, μόνο και μόνο για να το υποβάλλουν σε ένα περίεργο “συγκριτικό” τεστ με αντίπαλο τη “ναυαρχίδα” των Android κινητών, το Samsung Galaxy S III.

    Drop test, λοιπόν, και πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι το περιμέναμε. Τα δύο κινητά υποβάλλονται σε τρεις δοκιμασίες πτώσεις, από το ύψος της τσέπης του παντελονιού, από το ύψος του στήθους και από το… αυτί, ώστε να μάθουμε ποιο από τα δύο τα καταφέρνει καλύτερα στον τομέα της αντοχής.

    Προς δυσαρέσκεια λοιπόν (φανταζόμαστε), του συντάκτη του Android Authority, εκείνο που τα καταφέρνει καλύτερα είναι το... iPhone 5, το οποίο βγαίνει σχεδόν αλώβητο από τις δοκιμασίες με μερικές γρατζουνιές (εμφανείς η αλήθεια) στην πλαϊνή του επιφάνεια. (Να σημειώσουμε εδώ ότι τυχόν “ευαισθησία” στην πλαϊνή επιφάνεια της συσκευής έχει επισημάνει και το iFixit στο teardown του iPhone 5).

    Όσο για το Samsung Galaxy S III, πάντως, δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά στις πτώσεις, με την οθόνη του να έχει σημαντικές βλάβες στο γυαλί της, αλλά και αρκετά χτυπήματα στην υπόλοιπη συσκευή.

    Χμμ… Χωρίς περαιτέρω σχόλια, δείτε το “διαφωτιστικό” video.

    Πηγή: Android Authority

    Related Articles

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles