18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    iPhone 5S με dual LED flash και μεγαλύτερη μπαταρία σε νέα διαρροή

    Οι διαρροές που αφορούν το iPhone 5S είναι αρκετές τον τελευταίο καιρό και αυτό δεν είναι κάτι που μας προξενεί εντύπωση. Πάντα, όμως, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις φωτογραφίες, οι οποίες μας δίνουν μία γεύση από το πως θα είναι, ενδεχομένως, το πιο πολυσυζητημένο smartphone για κάποιους της φετινής χρονιάς, πριν καν ακόμη ανακοινωθεί.

    iphone5s

    Ένα νέο δημοσίευμα του MacRumors περιλαμβάνει φωτογραφίες της νέας συσκευής, οι οποίες αποκαλύπτουν ένα επανασχεδιασμένο κέλυφος στο πίσω μέρος της, που αφήνει πιθανότατα χώρο για μία κάμερα μεγαλύτερης ανάλυσης αλλά και για ένα διπλό LED flash, αλλά και μία μεγαλύτερη μπαταρία για τη συσκευή.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες μιλούν για παρουσία dual LED flash στην πρόταση της αμερικανικής εταιρείας, με παλαιότερες πληροφορίες να αναφέρονται σε μία σχετική υλοποίηση από την Apple μαζί με ένα ειδικά προσαρμοσμένο software που θα μπορούσε να παρέχει βελτιωμένες φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Σε κάθε περίπτωση, οι διαρροές δεν αποδεικνύουν κάτι, καθώς ακόμη κι αν τα parts που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι αληθινά, δεν είναι απίθανο η Apple να πειραματίζεται ακόμη όσον αφορά τις δυνατότητες της νέας της συσκευής. Αν θεωρήσουμε βέβαια ότι ετοιμάζει ένα μοντέλο, καθώς οι πληροφορίες για ένα δεύτερο πιο οικονομικό iPhone το οποίο μάλιστα θα είναι διαθέσιμο και σε ποικιλία χρωμάτων, είναι αρκετές το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα έως τα τέλη της χρονιάς να είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα δούμε δύο και όχι μία συσκευή από το Cupertino. Το φθινόπωρο θα είναι σίγουρα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση, για τους φίλους της Apple.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles