21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η θήκη-Batmobile για το iPhone 6 απλώς… τα σπάει!

    Οι φανατικοί φίλοι του Batman δε γίνεται να μην γνωρίζουν το Batmobile, το iconic όχημα του ανθρώπου-νυχτερίδα, το οποίο ξεχώρισε στις επικές ταινίες του Tim Burton: Batman (1989) και Batman: Returns (1992). Οι fans των Bat-ταινιών του Burton που είναι και κάτοχοι iPhone 6 έχουν έναν παραπάνω λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε μία ειδικά διαμορφωμένη case για το smartphone της Apple, η οποία αποτελεί μία μινιατούρα του Batmobile!

    Batmobile-case-for-the-Apple-iPhone-6

    Η συγκεκριμένη θήκη  είναι σίγουρα από τις πιο πρωτότυπες και περίεργες έχουμε δει στα χρονικά και φέρει την υπογραφή της Bandai. Η Crazy Case Batmobile όπως αποκαλείται, επιφυλάσσει μία σειρά από εκπλήξεις στους φίλους του Batman, καθώς πιέζοντας ένα κουμπί ο χρήστης της μπορεί να εμφανίσει το γνωστό σήμα του Batman, ενώ δεν λείπουν και τα LED φώτα που καθιστούν τη συγκεκριμένη θήκη ακόμη πιο εφετζίδική. Όσον αφορά την κάμερα του iPhone 6, αυτή καλύπτεται από τους τροχούς της Batmobile θήκης, ενώ το home button βρίσκεται ακριβώς στην χαρακτηριστική ζώνη του μασκοφόρου εκδικητή.

    Batmobile-case-for-the-Apple-iPhone-64Batmobile-case-for-the-Apple-iPhone-62

    Η συγκεκριμένη θήκη-Batmobile κοστίζει κοντά στα 50$ και παρόλο που δεν είναι και τόσο «διακριτική», ωστόσο αποτελεί το καλύτερο δώρο για τους φίλους του Batman που διαθέτουν iPhone 6.

    http://youtu.be/ghZU6LJ3_Nc

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles