12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    IQOS 3 και IQOS 3 Multi: Κάνουμε unboxing και hands-on με τα νέα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού

    Πριν λίγες ημέρες, το digitallife.gr βρέθηκε στο Τόκιο για την παρουσίαση των νέων μοντέλων IQOS. Γνωρίσαμε από κοντά τα νέα IQOS 3 και IQOS 3 Multi και επιστρέψαμε στην Αθήνα με τις συσκευές στις βαλίτσες μας. Δε θα μπορούσε να ακολουθήσει παρά ένα, ή μάλλον δύο, χορταστικά unboxing videos, τα οποία θα βρείτε στο τέλος του θέματος.

    IQOS 3 4

    Το σύστημα IQOS, το οποίο εδώ και κάποια χρόνια γνωρίζουμε και στην Ελλάδα, περιλαμβάνει ουσιαστικά μία συσκευή θέρμανσης καπνού, που προσφέρει στους ενήλικες καπνιστές μία εναλλακτική, δυνητικά λιγότερο επιβλαβή απ’ ό,τι ένα συμβατικό τσιγάρο. Περισσότερα από 6 εκατ. καπνιστές έχουν επιλέξει το IQOS τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Philip Morris International, μίας εταιρείας που πλέον ονειρεύεται ένα smoke free μέλλον,.

    IQOS 3 3

    Το iQOS χρησιμοποιεί την τεχνολογία HeatControl, η οποία παράγει αερόλυμα που περιέχει νικοτίνη και, καθώς ο καπνός δεν καίγεται, τα επίπεδα επιβλαβών χημικών ουσιών θεωρούνται σημαντικά μειωμένα σε σύγκριση με τον καπνό του τσιγάρου.

    Τα νέα IQOS 3 και IQOS 3 Multi είναι οι νεότερες συσκευές του συστήματος, που το επόμενο διάστημα θα φτάσουν στην αγορά.

    IQOS 3 Unboxing

    Το IQOS 3 διαθέτει ανανεωμένη, πιο compact, σχεδίαση απ’ ό,τι το προηγούμενο μοντέλο, με μαγνήτη που κρατά το stick στη θέση του και side door. Επιπλέον, φορτίζει και γρηγορότερα.

    IQOS 3 Multi Unboxing

    Το IQOS 3 Multi αποτελεί ένα all-in-one product χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστή θήκη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς φόρτιση για 10 sticks και συνολικά 60 λεπτά.

    Φυσικά, τις συσκευές θα συνοδεύει πλούσια γκάμα από αξεσουάρ, κάποια από τα οποία φέραμε μαζί μας από το Τόκιο για μία πρώτη γεύση…

    IQOS 3 Multi & thiki
    Δερμάτινη θήκη για το IQOS 3 Multi.
    IQOS 3 Covers
    Door cover για το ΙQOS 3 και cover για το stick.
    leather sleeve
    Leather Sleeve για το IQOS 3
    Leather Folio
    Leather Folio για το IQOS 3.

    Δείτε τα unboxing & hands-on videos στα νέα IQOS 3 και IQOS 3 Multi, καθώς και τα αξεσουάρ τους.

    Η άφιξη των νέων IQOS 3 στη χώρα μας, από την εταιρεία Παπαστράτος, αναμένεται μέσα στην εορταστική περίοδο, ενώ θα ακολουθήσει και το IQOS 3 Multi.

    Η δημοσίευση δεν αποτελεί, σε καμία περίπτωση, προτροπή χρήσης του προϊόντος. Η συσκευή ανήκει στα προϊόντα καπνού και, συνεπώς, απαγορεύεται η χρήση της από άτομα κάτω των 18 ετών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles