11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ηράκλειο: Η μεγαλούπολη της Κρήτης κρύβει τις δικές της εκπλήξεις

    Η μεγαλούπολη της Κρήτης σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη, σε συνδυασμό με τις ομορφιές που κρύβει ολόκληρος ο νομός και σας καλεί να ανακαλύψετε.


    Επισκεφθείτε τον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη στο υψηλότερο σημείο της πόλης, περάστε από τη Λότζια, ένα από τα ομορφότερα μνημεία που έχει να αναδείξει η ενετική αρχιτεκτονική στην Κρήτη και κάντε μια βόλτα στο παλιό ενετικό λιμάνι. Οι βόλτες γύρω στο νομό θα σας εντυπωσιάσουν. Αποφύγετε την τουριστική Χερσόνησο ή τα Μάλια με τον -αμφίβολης ποιότητας- τουρισμό και επισκεφθείτε μέρη, όπως η παραλία της Σταλίδας, το πανέμορφο γραφικό χωριό Κουτουλουφάρι, ο παραδοσιακός οικισμός στις Αρχάνες ή τα οινοποιεία των Πεζών. Μην παραλείψετε επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Κνωσού και της Φαιστού, αλλά και των Μαλίων.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Νέα σειρά θηκών Royal Series από τη Face για το νέο iPad


    Προστατέψτε το αγαπημένο σας iPad από γρατζουνιές, χτυπήματα και σκόνη και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, με αυτή την κομψή θήκη Face. Ειδικά σχεδιασμένη για το νέο iPad, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του, χωρίς να χρειαστεί να το αφαιρέσετε από τη θήκη. Με μοναδικό side-folding σχεδιασμό, διαθέτει μαγνητικό κούμπωμα, επιτρέποντάς σας να ανοίγετε και να κλείνετε τη θήκη με ευκολία, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε η συσκευή να τίθεται σε κατάσταση αναμονής κλείνοντας τη θήκη και να ενεργοποιείται ανοίγοντας την! Επιπλέον, για τη δική σας άνεση, μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε σε stand σε όποια γωνία επιθυμείτε ώστε να προβάλλετε τις ταινίες σας, να διαβάζετε ηλεκτρονικά βιβλία ή να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ξεκούραστα.
    www.nortonline.gr

    Νέα σειρά θηκών Shine Series από την Face για το Samsung Galaxy S lll


    Προστατέψτε το Galaxy S III σας με στυλ, με αυτή τη μοντέρνα σκληρή θήκη. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, ταιριάζει απόλυτα στη συσκευή σας, παρέχοντας συγχρόνως πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες της.
    www.nortonline.gr

    Νέα σειρά θηκών Palette απο την Trexta για το iPhone 4s


    Κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό, η θήκη αυτή της Trexta επιτρέπει πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του τηλεφώνου, ενώ, ταυτόχρονα, προστατεύει τη συσκευή σας από γρατζουνιές και φθορές.
    www.nortonline.gr

    Νέα σειρά θηκών Pure απο την Trexta για το iPhone 4s


    Όπως και η προηγούμενη θήκη, είναι κατασκευασμένη από σκληρό υλικό, επιτρέποντας την πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του τηλεφώνου, αλλά και την προστασία της συσκευής σας απο γρατζουνιές και φθορές,
    www.nortonline.gr

    Νέα σειρά θηκών Lifting απο την Trexta για το Samsung Galaxy S III


    Προστασία με στυλ. Αυτή η κομψή θήκη της Trexta εξασφαλίζει απόλυτη προστασία για το Galaxy SIII. Κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα με διακριτικό μεταλλικό λογότυπο και μαγνητικό κλείσιμο, μαλακή εσωτερική επένδυση και το νέο πρωτοποριακό σύστημα “self lifting”. Με το σύστημα αυτό, ανοίγοντας το κάλυμμα της θήκης, το τηλέφωνο ανεβαίνει προς τα πάνω αυτόματα, ενώ το κάλυμμα κλείνει μόνο του, όταν τοποθετήσετε μέσα τη συσκευή.
    www.nortonline.gr


    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles