21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    IRIScan Book 3 Executive review

    Τέρμα πιά οι επισκέψεις στα βιβλιοπωλεία και τα τυπογραφεία, τέρμα τα ογκώδη μηχανήματα scanner και η ταλαιπωρία. Ένα φορητό scanner είναι η λύση και μια από τις αξιόλογες προτάσεις αυτής της κατηγορίας είναι το IRIScan Book 3 Executive.

    iriscanner book 3 executive (6)

    Έχει compact διαστάσεις και έτσι είναι ιδανικό για να το μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε κι αν πάτε, από το σπίτι στο γραφείο ή σε κάποιο meeting. Διαθέτει έναν αισθητήρα 217mm που μπορεί να σαρώσει σε τρείς διαφορετικές αναλύσεις, έγχρωμα ή ασπρόμαυρα. Τα ειδικά ροδάκια στο κάτω μέρος του επιτρέπουν ομαλή και γρήγορη σάρωση, με 3 δευτερόλεπτα να απαιτούνται ανά σελίδα, ενώ στη συνέχεια οι σαρώσεις αποθηκεύονται σε μορφή JPEG ή PDF.

    iriscanner book 3 executive (2)

    Το Book 3 Executive διαθέτει Wi-Fi ώστε να στέλνει άμεσα τις σαρώσεις σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε, PC ή Mac, Android ή iOS smartphones και tablets, με τα σχετικά apps να υπάρχουν στα αντίστοιχα stores για δωρεάν κατέβασμα! Αλλά διαθέτει και υποδοχή για microSD (μια των 2GB περιλαμβάνεται στη συσκευασία) ώστε να αποθηκεύει τοπικά τις σαρώσεις, αν δε θέλετε να τις στείλτε κάπου επί τόπου.

    iriscanner book 3 executive (4) iriscanner book 3 executive (6)

    Τροφοδοτείται από 4 μπαταρίες τύπου AAA (αντέχουν για σάρωση έως 1600 σελίδων) και επιπλέον διαθέτει USB θύρα για μεταφορά δεδομένων, ενώ τα πλήκτρα ελέγχου και η οθόνη LCD προσφέρουν πολύ εύκολη και απλή χρήση.

    iriscanner book 3 executive (7) iriscanner book 3 executive (3) iriscanner book 3 executive (1)

    Κι όμως, τα καλά δεν τελειώνουν εδώ! Το παρεχόμενο OCR software (Readiris) επιτρέπει την αναγνώριση κειμένου σε ό,τι σκανάρετε και την εξαγωγή της σάρωσης σε PDF με υποστήριξη αναζήτησης του κειμένου, ή σε έγγραφα (αναγνώσιμα από Word, Excel κ.λπ.) με δυνατότητα επεξεργασία του κειμένου έπειτα! Το δοκιμάσαμε στην πράξη και λειτουργεί εξαιρετικά, τόσο με απλές σαρώσεις σχεδίων και εικόνων, όσο και κειμένου , υποστηρίζοντας πάνω από 130 γλώσσες!

    Το IRIScanner Book 3 Executive εισάγεται και στην Ελλάδα από την Wiztech

    Αρτέμωνος 10A, 116 31, Αθήνα
    Tel: (+30) 210 9019453
    Fax: (+30) 210 9019439
    E-mail: [email protected]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles