21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O μόνος λόγος που μας ενδιαφέρει το Super Bowl: τα νέα trailer του Iron Man 3 και του Star Trek Into Darkness

    Οι Αμερικανοί έχουν το δικό τους «ποδόσφαιρο», άρα και το δικό τους «κύπελλο» και το δικό τους τελικό. Για τους κατοίκους των ΗΠΑ είναι μεγάλο πράγμα, κάτι σαν το τελικό κυπέλλου σε εμάς. Εκείνοι βέβαια, επειδή συχνά δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους, θεωρούν ότι το Super Bowl είναι υπόθεση και άλλων ανθρώπων στον κόσμο. Μετά λύπης μας, κάθε χρόνο, τους ενημερώνουμε πως δεν είναι. Με την σειρά τους βέβαια, δεν δίνουν καμία σημασία στο Μουντιάλ και τον τελικό του, ένα πραγματικά «παγκόσμιο» αθλητικό γεγονός, αλλά εδώ δεν θα συζητήσουμε τις αντιλήψεις των Αμερικανών φίλων μας για τον κόσμο.

    Θα συζητήσουμε όμως με μεγάλο ενδιαφέρον δύο τρέιλερ που έκαναν την εμφάνισή τους κατά την διάρκεια της μετάδοσης του τελικού του αμερικανικού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά. Της ταινίας Iron Man 3 και του Star Trek Into Darkness.

    Οι αγαπημένοι Robert Downey Jr. και Benedict Cumberbatch κυριαρχούν και στα  δύο trailer κι εμείς χαιρόμαστε που οι εταιρείες παραγωγής των δύο ταινιών ξόδεψαν τόσα χρήματα για να μεταδοθούν ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από τις ταινίες, ώστε να αυξήσουν τις προσδοκίες μας. Μην ξεχνάτε ότι το airtime που πληρώνουν οι εταιρείες κατά την διάρκεια του Super Bowl, είναι το πιο ακριβό στον κόσμο. Γιατί άραγε; Enjoy.

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles