14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ήρθαν και στην Ελλάδα! Νέα γενιά PowerBanks από την AUKEY

    Έρχονται με μεγάλες ταχύτητες και φέρνουν τη νέα εποχή στα powerbanks. Τα powerbanks της AUKEY ξεχωρίζουν για μια σειρά από χαρακτηριστικά.

    AUKEY1

    Ταχύτατη φόρτιση έως και 4 φορές πιο γρήγορα από ό,τι γνωρίζατε μέχρι τώρα, χάρη στο πρότυπο Quick Charge 3.0 (πορτοκαλί θύρα). Έτσι φορτίζετε συμβατές συσκευές από το 0% μέχρι το 80% σε μόλις 35 λεπτά!

    Ταυτόχρονα προσφέρουν ταχεία φόρτιση 2,4Α για τις όλες τις λοιπές συσκευές χωρίς Quick Charge (όπως Apple iPhone, iPad κλπ), χάρη στην πράσινη θύρα AiPower. Φυσικά είναι απόλυτα συμβατά με συσκευές που φέρουν το πρότυπο Quick Charge 1.0 και 2.0, δίνοντάς τους τη μέγιστη ταχύτητα φόρτισης που μπορούν να δεχθούν.

    AUKEY2

    ➼ Φόρτιση του powerbank και μέσω Apple Lightning καλωδίου! Διαθέτουν δύο υποδοχές ρεύματος (micro USB & Lightning) έτσι ώστε να μην αναγκάζεστε να έχετε πάνω από ένα καλώδιο μαζί σας για να φορτίσετε τόσο το powerbank, όσο και τη συσκευή σας. (ισχύει για τα PB-T10 / PB-T11)

    AUKEY3

    Υψηλό Conversion Rate 85-90% και υψηλές χωρητικότητες! Η AUKEY υπόσχεται υψηλές χωρητικότητες και πραγματική απόδοση φόρτισης, φέρνοντας στην Ελλάδα powerbanks που ξεκινούν από τα 12.000mAh και φτάνουν τις 30.000mAh (!) δίνοντάς σας έτσι την πραγματική αυτονομία που χρειάζεστε.

    Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και ασφάλεια! Βλέποντας στο εσωτερικό ενός AUKEY powerbank θα βρει κανείς την κορυφαία τεχνολογία στην κατασκευή του κυκλώματος φόρτισης, που διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία και προστασία των συσκευών σας, αλλά και την αποδοτική λειτουργία του ίδιου του powerbank. Εξωτερικά, η ποιότητα του υλικού και το βαθύ μαύρο χρώμα του θα σας μαγνητίσει!

    AUKEY4

    Τα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν ο ενσωματωμένως φακός LED για να μη μένετε ποτέ στο σκοτάδι, οι μπαταρίες λιθίου πολυμερών (Li-Polymer) για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, η φωτεινή ένδειξη στάθμης μπαταρίας και η εγγύηση 1 έτους που παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία.

    AUKEY5

    Μάθετε περισσότερα και αποκτήστε το δικό σας με άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα στο www.aukeypowerbanks.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles