24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ήρθαν στην Κύπρο τα πρώτα σημεία αυτοματοποιημένης παραλαβής πακέτων SwipBox της DHL Express

    DHL_1024x768

    Την τοποθέτηση και λειτουργία των πρώτων αυτοματοποιημένων σημείων παραλαβής SwipBox στην Κύπρο ανακοινώσε πρόσφατα η  DHL. Πρόκειται για μια νέα καινοτόμο υπηρεσία που θα φιλοξενείται σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου των υπεραγορών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τα δέματα τους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

    Τα σημεία παραλαβής SwipBox, αποτελούν μια καινοτομία στην εξυπηρέτηση των διεθνών αποστολών, που συνήθως αφορούν παραγγελίες ηλεκτρονικού εμπορίου, ιδιαίτερα για τους ιδιώτες καταναλωτές. Σε αρκετές περιπτώσεις τέτοιων αποστολών δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η παράδοση σε εργάσιμες ώρες, καθώς ο παραλήπτης βρίσκεται στο χώρο εργασίας του και όχι στη διεύθυνση αποστολής η οποία συνήθως είναι το σπίτι του. Τα αυτοματοποιημένα σημεία SwipBox αναμένεται να διευκολύνουν σημαντικά τους πελάτες, καθώς αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το ζήτημα της απουσίας του παραλήπτη από το χώρο παραλαβής, την ώρα άφιξης του διανομέα.

    Να σημειωθεί ότι το SwipBox είναι ένα σύστημα θυρίδων υψηλής ασφαλείας μέσα στις οποίες, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τον πελάτη για το σημείο παραλαβής, η DHL θα τοποθετεί τα πακέτα. Στις παραγγελίες που διαχειρίζεται η DHL, ο πελάτης, αφού παραγγείλει τα προϊόντα του από το ηλεκτρονικό κατάστημα, δέχεται ενημερωτικό μήνυμα SMS ή email, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει να παραλάβει την παραγγελία του ο ίδιος από το SwipBox που τον εξυπηρετεί, στις ώρες λειτουργίας των υπεραγορών. Η παραλαβή γίνεται με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού που λαμβάνει ο πελάτης με SMS και καλείται να καταχωρήσει στο swipbox, γεγονός που κρίνει τη διαδικασία απολύτως ασφαλή.

    Ο κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης, Γενικός Διευθυντής της DHL Κύπρου, δήλωσε σχετικά: «Στη DHL Express αναζητούμε καινοτόμους τρόπους ώστε να βελτιώνουμε την εμπειρία που λαμβάνουν οι πελάτες μας. Τα συστήματα προσφέρουν μοναδική ευκολία και είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσουν με την ευχρηστία τους και τους καταναλωτές στην Κύπρο.»

    Σχετικά με τη συνεργασία ο Μιχάλης Παναγίδης, Γενικός Διευθυντής των υπεραγορών ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δήλωσε: «Πιστοί στο όραμά μας για παροχή κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας, ξεκινάμε αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία με τη DHL Express. Στόχος μας είναι οι υπεραγορές μας να αποτελούν για τους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο σημείο κάλυψης πολλαπλών αναγκών που κάνει καλύτερη και ευκολότερη την καθημερινότητα τους».

    Τα πρώτα SwipBox έχουν τοποθετηθεί σε τρεις υπεραγορές Σκλαβενίτη στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, ‘Εγκωμη (Λευκωσία), στη Λεωφόρο Πάφου, Κάτω Πολεμίδια (Λεμεσός) και στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (Λάρνακα).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles