20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ήρθε η απάντηση! O Phil Spencer του Xbox σχολιάζει την εξαγορά της Bungie από τη Sony

    Είναι γεγονός ότι διανύουμε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων στη βιομηχανία του gaming, αφού οι κολοσσοί είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τη “μάχη” με τον ανταγωνισμό, ανοίγοντας νέα κεφάλαια. Οι εξαγορές «δίνουν και παίρνουν», αφού τις τελευταίες μέρες είχαμε την αναμενόμενη απάντηση της Sony στην συμφωνία «μαμούθ» που πραγματοποίησε η Microsoft με την Activision Blizzard. Το studio Bungie ανήκει πλέον στο δυναμικό της εταιρείας, με τη Sony να καταβάλλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4 περίπου δις. δολαρίων για να αποκτήσει την εταιρεία πίσω από τις απαρχές του Halo και του Destiny.

    Το παιχνίδι των εντυπώσεων, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει όμως ολοκληρωθεί ακόμα! Η κεφαλή του Xbox Phil Spencer δεν άφησε ασχολίαστη την εξαγορά της Bungie, αφού με ανάρτησή του στα social media έσπευσε να συγχαρεί την Sony για την κίνησή της, εκθειάζοντας παράλληλα τη Bungie για την πορεία της ως σήμερα.

    Συγκεκριμένα ανέφερε:

    “Συγχαρητήρια στις ταλαντούχες ομάδες στη Bungie, είναι μια μεγάλη απόδειξη της δημιουργικότητάς σας.

    Και συγχαρητήρια στο PlayStation και τον Hermen Hulst που προσθέτουν μια ταλαντούχα ομάδα στο σύνολο των στούντιό τους”.

    Από την πλευρά του, ο επικεφαλής των PlayStation Studios, Hermen Hulst, δεν άφησε ασχολίαστη την δημοσίευση του Spencer, απαντώντας του:

    “Ευχαριστούμε Phil. Είναι συναρπαστική εποχή να είσαι gamer”.

    Διαβάστε επίσης:

    Κατάστημα προειδοποιεί τους πελάτες μετά την εξαγορά της Activision Blizzard! “Διαλέξτε τη σωστή κονσόλα”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles