20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο Westeros! Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο trailer του House of the Dragon

    Ήρθε η ώρα σιγά σιγά να επιστρέψουμε στο Westeros, αφού το HBO αποφάσισε να δώσει στην κυκλοφορία το πρώτο μεγάλο trailer της πολυαναμενόμενης σειράς House of the Dragon. The trailer μας επιτρέπει να γνωρίσουμε το εντυπωσιακό cast και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις μάχες και τους δράκους που θα τις δώσουν. Για να μην ξεχνιόμαστε, η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου αποκλειστικά στο HBO.

    Πρόκειται φυσικά για το prequel του Game of Thrones, το οποίο θα επικεντρωθεί στη δυναστεία των Targaryen την περίοδο που οι δράκοι έπαιζαν σημαντικό ρόλο.

    Είναι μια σειρά που δημιουργήθηκε από τους Ryan J. Condal και George R.R. Martin. Πρωταγωνιστούν οι Emma D’Arcy (Hanna) ως Princess Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown) ως Prince Daemon Targaryen, Olivia Cooke (Thoroughbreds) στο ρόλο της Lady Alicent Hightower, Paddy Considine (The World’s End) ως King Viserys I Targaryen και Steve Toussaint (Judge Dredd) ως Lord Corlys Velaryon.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    “Φρένο” στις απώλειες του Netflix έβαλε το Stranger Things (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles