18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Θα δούμε τον Spawn στο πολυαναμενόμενο Mortal Kombat X;

    To σύμπαν του Spawn ως γνωστόν είναι από τα πιο αγαπημένα στις τάξεις των fans των comics και ο δημιουργός του, Todd McFarlane θεωρείται από τους καλύτερους στο είδος. Τώρα βέβαια διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου, θα αναρωτιέστε τι σχέση θα μπορούσε να είχε ο ήρωας του Spawn με τη NetherRealm Studios και το Mortal Kombat X, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία «μικρή σχέση», η οποία όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να… μεγαλώσει!

    Spawn_Litho

    Συγκεκριμένα, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Todd McFarlane αποκάλυψε ότι υπάρχει μία συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και στη NetherRealm Studios, ώστε να μπορεί να γίνει χρήση του χαρακτήρα του Spawn τόσο στο Mortal Kombat όσο και στο Injustice: Gods Among Us. Ειδικότερα, ο McFarlane τόνισε ότι αυτή τη στιγμή μπορούν οι developers ανά πάσα στιγμή να προσθέσουν τον Spawn στα παιχνίδια τους, φτάνει μόνο να τον ενημερώσουν και εκείνος θα τους δώσει άμεσα το τελικό ΟΚ. Φυσικά, το γεγονός ότι ο McFarlane δίνει την άδεια του, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δούμε σίγουρα τον Spawn να πρωταγωνιστεί στο Mortal Kombat X (ή σε κάποιο μελλοντικό DLC του Injustice), ωστόσο εάν τελικώς ο Spawn κάνει την εμφάνιση του, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν τον έχουμε δει να πολεμάει στο Soul Calibur 2, ως ένας exclusive ήρωας για την έκδοση του Xbox. To Mortal Kombat X είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα μέσα Απρίλιου και σίγουρα εμας δεν θα μας χαλούσε καθόλου να βλέπαμε τον Spawn να μάχεται μέχρι τελικής πτώσεως με τον Sub-Zero ή τον Scorpion!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles