15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο Amazon Kindle Fire;

    Το Kindle Fire της Amazon, «ξεπούλησε» όπως ανακοίνωσε η εταιρεία και όλοι συζητούν για το νέο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει. Όχι όλοι καθώς στο Verge, εξασφάλισαν μία φωτογραφία του επερχόμενου μοντέλου που θα ανακοινωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται δύο συσκευές: μία στις 7 ίντσες, έτσι όπως το γνωρίζουμε και άλλη μία στις 10 ίντσες, χωρίς κανείς να μπορεί να διαβεβαιώσει προς στιγμήν ότι και τα δύο θα ανακοινωθούν και θα διατεθούν ταυτόχρονα.

    Η πληροφόρηση είναι επίσης ασαφής στις υπόλοιπες λεπτομέρειες του hardware, όπως ο επεξεργαστής ή η παρουσία κάμερας και, το ίδιο μπορούμε να πούμε για το user interface και το βαθμό προσαρμογής που θα έχει, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Amazon. Ας μην ξεχνάμε από το δημοφιλές, πρώτο μοντέλο ότι, μπορεί να βασίζεται στο Android, αλλά η Amazon το έχει κάνει «δικό της» όσον αφορά την εμπειρία χρήσης.

    Ασάφειες; Πέρα από τη φωτογραφία που βλέπετε, ναι. Ακόμα και οι πληροφορίες που διέρρευσαν ότι η Amazon έχει προσεγγίσει τη Nokia για την χρήση των χαρτών της σε αυτό το tablet, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

    Το Press Event της Amazon είναι στις 6 Σεπτεμβρίου, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί στις προσκλήσεις, το αντικείμενο. Σύμφωνα με το καλά ενημερωμένο AllThingsD πάντως, το νέο Kindle Fire θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης 1280×800 (WXGA), όπως και το Nexus 7, θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο από το προηγούμενο μοντέλο και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι σε τιμή που θα κάνει τους άλλους κατασκευαστές να «κλαίνε». Ίσως όχι τόσο τη Google. Ή μήπως ΚΑΙ τη Google;

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles