24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ISE 2023: Δυναμικό «παρών» για την CONCEPTUM στην κορυφαία έκθεση οπτικοακουστικών

    Με μεγάλη επιτυχία έριξε αυλαία η φετινή έκθεση Integrated Systems Events (ISE), το μεγαλύτερο παγκοσμίως event οπτικοακουστικών, που φιλοξενήθηκε στη Βαρκελώνη από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου.

    Μετά τις ανακατατάξεις που έφερε η πανδημία, η εξαιρετικά υψηλή επισκεψιμότητα και οι εντυπώσεις των εκθετών επιβεβαίωσαν ότι η παγκόσμια AV βιομηχανία και ο κλάδος του Integration επέστρεψε -και μάλιστα με έναν εξαιρετικά εντυπωσιακό τρόπο- σε έναν εκθεσιακό χώρο επιφάνειας 56.870 τ.μ. Το ενδιαφέρον του κόσμου κινήθηκε σε πρωτοφανή επίπεδα, με τα στοιχεία να κάνουν λόγο για συνολικό αριθμό τη βδομάδα της έκθεσης της τάξεως των 133.606 επισκεπτών.

    Φυσικά, η CONCEPTUM Α.Ε, η γνωστή εταιρεία εφαρμογών πληροφορικής που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη δημιουργία και εμπορία εκπαιδευτικού λογισμικού και στην παραγωγή έργων e-learning και Multimedia, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τη φετινή ISE. Η CONCEPTUM, κορυφαίος διανομέας της ViewSonic στην Ανατολική Ευρώπη στους projectors τεχνολογίας LED, αποτελεί μια εταιρεία που εδώ και δεκαετίες το όνομα της είναι συνώνυμο  με την πρωτοπορία, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία. Από το 1985 που ξεκίνησε τη λειτουργία της μέχρι σήμερα, έχει αφήσει το δικό της στίγμα τόσο στο κομμάτι του B2B όσο και του B2C, δίνοντας δυναμικό “παρών” σε δεκάδες διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες που φτάνουν τόσο στον τελικό καταναλωτή όσο και στις επιχειρήσεις. Αξιοσημείωτη δε είναι η πορεία της CONCEPTUM σε video projectors, Tablet, Touch ScreeΒ.ns, Διαδραστικές οθόνες αφής για την εκπαίδευση, WhiteBoards, Signage, Tvs, Portable radios αλλά και Gaming.

    Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της εταιρείας ήταν εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα, στο πλαίσιο της ISE 2023, να ενισχυθούν οι στρατηγικές συμφωνίες με διεθνείς επισκέπτες και να παρουσιαστούν τα προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Μετά από τις ιδιαίτερα επιτυχημένες ημέρες στη Βαρκελώνη, η ISE ανανέωσε το ραντεβού της στην ισπανική πόλη για την επόμενη χρονιά. Η ISE 2024 θα ανοίξει τις πύλες της την Τρίτη 30 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου του 2024.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles