18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Είσαι αγχωμένος; Παίξε το «Viridi» στο κινητό σου

    Ο σκοπός των παιχνιδιών στα κινητά είναι να τραβάνε την προσοχή του χρήστη και να τους κρατάνε απασχολημένους παίζοντας όλο και πιο πολύ, σπαταλώντας το χρόνο τους ή/και τα χρήματα τους, ενώ στέλνουν ειδοποιήσεις και popups για την πρόοδο. Και μη ξεχνάμε το γεγονός της εμφάνισης όλων αυτών των διαφημίσεων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

    sdfsdf

    Το Viridi της Ice Water Games απέχει πολύ από τα κλασσικά παιχνίδια. Σχεδιάστηκε για να μειώνει τα επίπεδα άγχους του παίχτη, συνδυάζοντας αρμονικά στοιχεία και μουσική. Στο παιχνίδι, ποτίζεις μια γλάστρα με σπόρους μέχρι να μεγαλώσουν και να γίνουν όμορφα πράσινα φυτά σε γλάστρα της επιλογής σου. Δεν υπάρχει περιορισμός χρόνου και τα λουλούδια αργούν να μεγαλώσουν αν δεν ποτιστούν.

    Το Viridi είναι διαθέσιμο για Android και iOS από τις αρχές Ιουνίου, καθώς είχε σχεδιαστεί αρχικά για τον υπολογιστή. Το παιχνίδι είναι δωρεάν και ξεκινάει με την επιλογή της γλάστρας και σπόρων από τρία διαφορετικά είδη. Οι παίχτες μπορούν να κάνουν zoom-in στην κεντρική οθόνη και να τη γυρίσουν σε όποια κατεύθυνση θέλουν. Το διψασμένο φυτό μπορεί να ποτιστεί με το σπρέι, όμως το πολύ νερό μπορεί να το καταστρέψει. Επιπλέον είδη σπόρων μπορούν να αγορασθούν από το κατάστημα Greenhouse.

    Το Viridi είναι ένα καλό παράδειγμα ανάμειξης όμορφης τέχνης και προσομοίωσης και μπορείτε να το βρείτε στο Play Store και στο Apple Store.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles