22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    iSquare: από 20 Νοέμβριου ξεκινά στην Κύπρο η διάθεση της νέας σειράς προϊόντων iPhone 12

    Η iSquare, επίσημος διανομέας της Apple σε Κύπρο και Ελλάδα, με σημερινή ανακοίνωση της ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η νέα σειρά προϊόντων iPhone 12 διατίθεται επίσημα για προπαραγγελία, από σήμερα 13 Νοεμβρίου και θα είναι επίσημα διαθέσιμο από τις 20 Νοεμβρίου στην Κύπρο μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο μεταπωλητών της εταιρείας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Η Apple εγκρίνει τη διάθεση προς πώληση των συσκευών της στην εκάστοτε χώρα, μόνο μετά από την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ποιοτικών ελέγχων, οι οποίοι διενεργούνται από την ίδια με στόχο τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και της απρόσκοπτης, μοναδικής εμπειρίας χρήσης που τα προϊόντα Apple προσφέρουν».

    Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της iSquare, «Η αγορά των συσκευών της Apple μέσω του επίσημου δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της διασφαλίζει μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια, όπως διετή εγγύηση των προϊόντων, πιστοποιημένη υποστήριξη πριν και μετά την πώληση και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Επιπρόσθετα, οι συσκευές είναι έτοιμες για χρήση καθώς είναι εγγυημένη η ομαλή τους λειτουργία στην κυπριακή αγορά από τον κατασκευαστή».

    Τέλος, σημειώνεται ότι προ-παραγγείλιες για τα νέα iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12 και iPhone 12 mini γίνονται μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Apple στην Κύπρο ως ακολούθως:

    iStorm, Public, CYTA, Epic, Primetel, Electroline, Greycom, Prisma.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles