18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    iSquare: Έκπτωση 100€ σε όλους τους υπολογιστές Mac και δυνατότητα απόκτησης τους από 999€

    apple macbook air offer 100

    Έκπτωση 100€ σε όλους τους υπολογιστές Mac και δυνατότητα αγοράς φορητού Mac από 999€ περιλαμβάνει η νέα χειμερινή προσφορά της iSquare – Επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Κύπρο και Ελλάδα. Η προσφορά ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουάριου 2018 και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.

    Να σημειωθεί ότι η σειρά των προϊόντων Mac σχεδιάστηκε και καλύπτει τις ανάγκες κάθε ξεχωριστού χρήστη σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πλευρές της ζωής του. Οι υπολογιστές Mac εκτελούν ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία με απίστευτη ταχύτητα και απόδοση, ενώ έχουν μοναδική διάρκεια στο χρόνο για να ανταποκρίνονται τόσο στις τωρινές, όσο και στις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών. Χαρακτηρίζονται από την εκπληκτική αυτονομία τους, την απλή χρήση και το άριστο design που τους καθιστούν ως μια εξαιρετική επιλογή.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την συγκεκριμένη προσφορά στα καταστήματα των συνεργαζόμενων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple της iSquare, στην Κύπρο: iStorm, Public, Electroline, MTN, Greycom, Prisma, Multitech.

    Περισσότερες πληροφορίες, υπάρχουν διαθέσιμες στον σύνδεσμο http://www.isquare.com.cy/100.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles