13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    iStorm: νέο Apple Premium Reseller Store στην πόλη της Λάρνακας

    Πανέτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό από μεθαύριο Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, είναι το νέο Apple Premium Reseller Store στην πόλη της Λάρνακας. Στο νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο Metropolis Mall, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το μοναδικό οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει. Πιο συγκεκριμένα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Apple.

    Να σημειωθεί ότι το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό.

    Τέλος, με την ευκαιρία του ανοίγματος του τρίτου κατά  σειρά Apple Premium Reseller Store στην Κύπρο (προηγήθηκαν τα δυο καταστήματα iStorm σε Λευκωσία και Λεμεσό) η iStorm ετοίμασε ένα  εορταστικό τετραήμερο που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές σε προϊόντα Apple με το όφελος για τους καταναλωτές να φθάνει έως και τα 180€ για αγορές iPhone, MacBook, iPad και αξεσουάρ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles