24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Tα Apple Premium Reseller Shops έρχονται στην Κύπρο: Ανοίγει σύντομα το πρώτο κατάστημα στη Λεωφ. Μακαρίου στη Λευκωσία

    istorm

    Το πρώτο Apple Premium Reseller Store έρχεται στην Κύπρο, και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την από την μεθεπόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016. Στο νέο κατάστημα Apple Premium Reseller Store, που βρίσκεται στη «καρδιά» της Λευκωσίας, και πιο συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ 4 και Ευαγόρου, οι Κύπριοι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, ενώ επίσης θα μπορούν να λάβουν εξειδικευμένη γνώση, πάντα σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και την τεχνική υποστήριξη από τους ειδικούς της Apple.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Apple Premium Reseller Store, δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στην Κύπρο  από την εταιρεία iStorm και αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.  Το νέο Apple Premium Reseller Shop τηρεί επίσης όλες τις απαραίτητες διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της.

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο Retail Manager της iStorm, Κώστας Παπαγιάννης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που το πρώτο κατάστημα της iStorm στην Κύπρο γίνεται πραγματικότητα, καθώς η κυπριακή αγορά είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, γνωρίζοντας πως τα προϊόντα Apple βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Κυπρίων καταναλωτών. Στόχος της iStorm είναι να φέρει τους καταναλωτές της Κύπρου σε επαφή με το αυθεντικό οικοσύστημα της Apple, σε συνδυασμό πάντα με την κορυφαία αγοραστική εμπειρία που μόνο η iStorm ξέρει να προσφέρει.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles