16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    iSupport από την iStorm: Νέο πακέτο υποστήριξης υπολογιστών Mac

    istorm cy

    Ένα νέο πακέτο υποστήριξης υπολογιστών Mac σχεδίασε η iStorm που προσφέρεται αποκλειστικά σε όσους έχουν αποκτήσει υπολογιστή Mac από το κατάστημά της εταιρείας στη Λευκωσία. Πιο συγκεκριμένα, με το νέο αυτό πακέτο που φέρει την ονομασία iSupport, θα καλύπτεται το κόστος των εργατικών και των ανταλλακτικών που θα απαιτηθούν για την επισκευή κάθε τεχνικής βλάβης υπολογιστή Mac. Οι επισκευές θα  πραγματοποιούνται σε επισκευαστικό κέντρο εξουσιοδοτημένο από την Apple, ενώ το πακέτο iSupport θα μπορεί να αγοραστεί μέσα σε διάρκεια 12 μηνών από την αρχική ημερομηνία αγοράς του υπολογιστή από την iStorm και θα διαρκεί για τρία χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του υπολογιστή.

    Τέλος, σημειώνεται ότι το πακέτο υποστήριξης iSupport, διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα iStorm στην Λευκωσία, Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 4 & Ευαγόρου στην τιμή των 59€ για τον Mac Mini, στα 129€ για τον iMac και στα 149€ για την οικογένεια των φορητών υπολογιστών (MacBook, MacBook Air, MacBook Pro).

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.istorm.com.cy/iSupport ή στο κατάστημα iStorm www.istorm.com.cy/stores.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles