20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Εκτεταμένα προβλήματα πρόσβασης σε iTunes, iBooks, iOS και Mac App Store (update: το πρόβλημα αποκαταστάθηκε)

    Σοβαρά προβλήματα και διακοπές λειτουργίας αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες online stores της Apple, όπως τα iTunes Store, iBooks Store, αλλά και τα iOS και Mac App Store. Τα ζητήματα φαίνεται ότι αφορούν χρήστες σε όλο τον κόσμο (και στη χώρα μας) και επιβεβαιώνονται και από την ίδια την αμερικανική εταιρεία.

    Screen Shot 2015-03-11 at 18.10.09

    Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το system status των παραπάνω υπηρεσιών στο site της Apple εμφανίζει “Service is unavailable for all users”, ενώ και στη δική μας δοκιμή να συνδεθούμε στο λογαριασμό μας λαμβάνουμε error κατά το log in.

    Νωρίτερα σήμερα, υπήρξαν αναφορές για προβλήματα και στην υπηρεσία iCloud αλλά και στο iCloud email κάποιων χρηστών, τα οποία ωστόσο φαίνεται να έχουν αντιμετωπιστεί.

    Αναμένουμε νεότερη ενημέρωση από την Apple για την αποκατάσταση της λειτουργίας και των υπόλοιπων υπηρεσιών, οπότε και θα επανέλθουμε.

    UPDATE: Λίγο μετά τις 22:00 ώρα Ελλάδος, η Apple ενημέρωσε τη σχετική σελίδα πως το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί. Η εταιρεία σημειώνει σε σχετική δήλωση στα μέσα ότι το downtime προβλήθηκε λόγω προβλημάτων στο DNS setup της. Screen Shot 2015-03-11 at 22.41.06

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles