20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Jabees Nbees Neck Band: «Άνεση, αξιοπιστία, ηχητική αρτιότητα»!

    Ένα Bluetooth hands free καθίσταται ιδανικό για όλους εκείνους που αναζητούν την άνεση στην καθημερινότητα τους. Το Jabees NBees Neck Band σχεδιάστηκε για να καλύψει τους απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν το κάτι παραπάνω από ένα Bluetooth hands free! Η Jabees έχοντας τη τεχνογνωσία ετών στα προϊόντα ήχου μας, σχεδίασε ένα εκπληκτικής ποιότητας προϊόν, το οποίο κυριολεκτικά θα σας λύσει τα χέρια!

    Jabees (3)

    To Jebees Nbees Neck Band προσαρμόζεται με άψογο κι εύκολο τρόπο στο λαιμό του χρήστη του, υποστηρίζοντας τεχνολογία Bluetooth 4.1., ενώ σύμφωνα με τους κατασκευαστές του μπορεί να προσφέρει χρόνο αναμονής που αγγίζει τις 120 ώρες και χρόνο συνεχούς ομιλίας που ξεπερνάει τις 6 ώρες. Επιπλέον, εκτός από τη λειτουργία του ως ένα εξαιρετικά χρήσιμο hands-free, το εν λόγω Neck Band μπορεί να χρησιμοποιηθεί εννοείται και για αναπαραγωγή μουσικής, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια για περισσότερες από 6 ώρες. Η πρόταση της Jabees είναι συμβατή με smartphones, tablets, laptops, handheld consoles και MP3 players, διαθέτει ρυθμιστή έντασης, υποστηρίζει multipoint 2 συσκευών, ενώ έρχεται με εγγύηση 1 έτους.

    Jabees (2)

    Αντιπρόσωπος του Jabees Nbees Neck Band είναι η Expus.     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles