20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Jabra Elite Sport: τα ασύρματα ακουστικά που μετράνε τον καρδιακό παλμό

    Η Jabra, τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε ένα νέο σετ ακουστικών, και τώρα επιστρέφει με περισσότερα “ηχητικά” νέα για τα οποία ενημερωθήκαμε και στην IFA 2016. Αυτή τη φορά, τα ακουστικά είναι ασύρματα, ούτε ένα μικρό καλώδιο δεν συνδέει τα δυο μέρη. Ακολουθώντας τα βήματα των Bragi Dash και Samsung Gear IconX, το Jabra Elite Sport αποτελείται από δύο ασύρματα ακουστικά, τα οποία προσφέρουν παρακολούθηση του καρδιακού παλμού.

    asdasd

    Με σκοπό να σε κρατήσουν ελεύθερο από καλώδια κατά την διάρκεια της άσκησης, τα ακουστικά αναλύουν την φυσική άσκηση ελέγχοντας τον καρδιακό ρυθμό (με 90% ακρίβεια) και τα επίπεδα  της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου. Πιο συγκεκριμένα, να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την απόσταση, την διαδρομή, τα βήματα, τις θερμίδες και πολλά άλλα. Οπως και τα προηγούμενα μοντέλα της Jabra, το Elite Sport συνεργάζεται με την εφαρμογή Sport Life για προπονητικά tips κατά της διάρκεια της άσκησης. Είναι επίσης ανθεκτικά στο νερό, ενώ η εταιρία προσφέρει τριετή εγγύηση ενάντια στην καταστροφή από τον ιδρώτα.

    Όσον αφορά την μπαταρία, η Jabra ισχυρίζεται ότι διαρκεί έως τρεις ώρες πριν χρειαστεί φόρτιση. Αυτό μπορεί να γίνει με μια φορητή θήκη φόρτισης που περιλαμβάνεται στο κουτί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles