13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Jabra: παρουσίασε τα νέα Halo Smart Bluetooth ακουστικά για τους λάτρεις του fitness!

    Σημαντικές προσπάθειες κάνει η Jabra τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθειά της να επιστρέψει δυναμικά στην αγορά των αθλητικών Bluetooth ακουστικών και με τα Halo Smart μάλλον δείχνει οτι θα τα καταφέρει.

    ηκ

    Η Δανέζικη εταιρία που εδρεύει στην Κοπεγχάγη ανακοίνωσε πρόσφατα τα προαναφερθέντα Bluetooth ακουστικά που απευθύνονται τόσο σε λάτρεις των σπορ όσο και σε όσους λατρεύουν την καλή, ποιοτική αναπαραγωγή μουσικής.

    Όπως κάθε «αθλητικό» Bluetooth headset τα Halo Smart διαθέτουν το γνωστό design για να τοποθετούνται πίσω από το λαιμό μας, είναι ασύρματα φυσικά, δονούνται σε κάθε εισερχόμενη κλήση και μπορείτε να απαντήσετε άμεσα απομακρύνοντας τα ακουστικά το ένα από το άλλο, αφού έχουν «ενωθεί» μαγνητικά! Στόχος των σχεδιαστών της Jabra είναι να φοράνε οι πελάτες τους καθημερινά τα Halo Smart, ανεξάρτητα αν αθλούνται, εργάζονται ή απλά ξεκουράζονται στον καναπέ.

    https://www.youtube.com/watch?v=dtuPVN8f6mU

    Τα Halo Smart υποστηρίζουν Bluetooth 4.1 τεχνολογία, προσφέρουν 17 ώρες ομιλίας ή 15 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ενώ η αυτονομία τους θα τα κρατήσει μακριά από τον φορτιστή για 2 με 3 ημέρες. Η τιμή τους στην αγορά των ΗΠΑ δεν θα ξεπερνά τα 80$ ενώ σύντομα τα περιμένουμε και στη χώρα μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles