14.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Jack-8 εν δράσει στο νέο trailer του Tekken 8

    Μετράμε αντίστροφα μέχρι το λανσάρισμα του Tekken 8 και η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα gameplay video για να προετοιμάσει τους fans.

    Ο χαρακτήρας μεγάλης κλίμακας που πλαισιώνει το roster αυτή τη φορά είναι ο Jack-8 και, παρά το γεγονός ότι τον είδαμε και σε άλλα trailers, τώρα σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι κινήσεις του, συμπεριλαμβανομένων των Heat και Rage.

    Ο Jack-8 θυμίζει ελαφρώς Robocop στο επερχόμενο video game, καθώς είναι εξοπλισμένος με μαύρο armor με κόκκινο RGB lighting. Στο εν λόγω video οι παίκτες μπορούν να ρίξουν μια σύντομη ματιά στις δυνατότητες του ήρωα, αλλά και στην τελευταία γενιά των fighting games.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Σημειώνεται ότι η ακριβής ημερομηνία του Tekken 8 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, όμως είναι ένας τίτλος που θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες νέας γενιάς. Οι χαρακτήρες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Jin Kazama & Devil Jin, Jack-8, Jun Kazama, Kazuya Mishima και Devil Kazuya, King, Lars Alexandersson, Marshall Law, Nina Williams και Paul Phoenix.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε το Sonic Origins Plus

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles