19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Jackie Chan και Owen Wilson επιστρέφουν με το Shanghai Dawn

    Σίγουρα το Rush Hour ήταν το action comedy franchise που πέρασε τον Jackie Chan από το τεράστιο κοινό της Ασίας σ’ αυτό του Hollywood με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος, αυτό δηλαδή που πάντα ονειρευόταν ο μεγάλος Κινέζος σταρ. Ωστόσο και η “buddy comedy” του Shanghai Noon που είχε ακολουθήσει δεν τα είχε πάει καθόλου άσχημα, έχοντας δίπλα του αυτή τη φορά αντί για τον Chris Tucker, τον Owen Wilson. Και φαίνεται πως το συγκεκριμένο δίδυμο θα έχει και συνέχεια αφού θα το δούμε μαζί για μία τρίτη φορά στο Shanghai Dawn.

    Chon-Wang-Jackie-Chan-Roy-OBannon-Owen-Wilson-Shanghai-Knights

    Τo Shanghai Noon τα είχε καταφέρει αρκετά καλά ώστε να αποκτησει ένα sequel, το Shanghai Knights που πήρε το δίδυμο και μετέφερε τις περιπέτειές του στο Λονδίνο. Η MGM λοιπόν είναι έτοιμη να ξαναφέρει πίσω το φρουρό της Απαγορευμένης Πόλης στο Πεκίνο και τον κλέφτη καουμπόι, για ένα τρίτο φιλμ το Shanghai Dawn. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η MGM έβαλε ξανά μπροστά το θέμα μετά το μακρινό 2003, μετά το τέλος δηλαδή του Shanghai Knights όταν όλοι μιλούσαν πως ήταν ήδη έτοιμη η τρίτη προσθήκη -μάλιστα το επίσημο site του Jackie Chan είχε ανεβάσει λεπτομέρειες γι’ αυτό. Στην πορεία ωστόσο το project κάπου παράπεσε και το ξέχασαν όλοι.
    Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Jared Hess (Napoleon Dynamite), που μάλιστα δούλεψε πρόσφατα με τον Wilson στο Masterminds, όπου φαίνεται τα πήγαν πολύ καλά στη συνεργασία τους και θέλουν να την συνεχίσουν. Οι Miles Millar και Alfred Gough που είχαν γράψει τις δύο πρώτες ταινίες θα αναλάβουν και το σενάριο της τρίτης, με τις φήμες να λένε πως αυτή τη φορά το story ίσως τραβήξει κατά Αφρική μεριά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles