18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Jackie Chan: Βραβεύεται με Όσκαρ, μετά από 56 ολόκληρα χρόνια στο χώρο του θεάματος

    Όταν ο Jackie Chan είδε ένα βραβείο Όσκαρ στο σπίτι του Sylvester Stallone πριν από 23 ολόκληρα χρόνια, ήταν εκείνη η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ήθελε και αυτός να τιμηθεί με ένα τέτοιο βραβείο. Πριν από μερικές ημέρες, ο γνωστός Κινέζος ηθοποιός και άριστος γνώστης πολεμικών τεχνών κέρδισε ένα τιμητικό βραβείο Όσκαρ, έπειτα από ολόκληρες δεκαετίες σκληρής και …επίπονης προσφοράς στο χώρο του θεάματος.

    jackie-chan

    Ο ηθοποιός θυμήθηκε τη στιγμή που καθόταν με τους γονείς του και παρακολουθούσαν την τελετή, με τον πατέρα του να τον ρωτά γιατί και ο ίδιος δεν έχει τιμηθεί με ένα βραβείο σαν και αυτό έπειτα από 56 χρόνια στο χώρο της βιομηχανίας και με πάνω από 200 ταινίες στο ενεργητικό του. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη τελετή απονομής, επαίνεσε την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Χονγκ Κονγκ δηλώνοντας πως είναι ιδιαίτερα περήφανος που έχει κινεζική καταγωγή. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους οπαδούς του, τους οποίους ευχαρίστησε, τονίζοντας ότι αυτοί είναι ο λόγος που συνεχίζει να γυρίζει ταινίες όλα αυτά τα χρόνια.

    Ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά ταινιών Rush Hour, Chris Tucker, τον συνεχάρη, πριν τον συστήσει στο κοινό, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το να εργάζεσαι με έναν ζωντανό θρύλο είναι απίστευτο συναίσθημα. Κάθε μέρα ανυπομονούσα να πάω στα γυρίσματα για να δουλέψουμε μαζί». Ο Arnold Schwarzenegger από την μεριά του έγραψε στο Twitter: «Συγχαρητήρια στον Jackie Chan, σίγουρα το αξίζει, έπειτα από 200 ταινίες».

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles