16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O “Jaime Lannister” πρωταγωνιστεί στο φιλμ Δεύτερη Αλήθεια

    Η τελευταία δημιουργία της βραβευμένης με «Όσκαρ» και «Χρυσή Σφαίρα» Σουζάνε Μπίερ. Με ένα καστ από την αφρόκρεμα του σκανδιναβικού κινηματογράφου και με επικεφαλής τον σούπερ σταρ Νικολάι Κόστερ Βαλντάου του “Game of Thrones”.

    A_Second_Chance

    Ο Andreas (Nikolaj Coster-Waldau) και ο Simon (Uirich Thomsen) είναι συνάδελφοι αστυνομικοί και στενοί φίλοι, παρ’όλο που κάνουν τελείως διαφορετική ζωή. Ο Andreas έχει σύζυγο και παιδί, ενώ ο πρόσφατα χωρισμένος Simon περνάει τον χρόνο του μεθώντας σε ένα strip club. Όλα αλλάζουν όταν οι δυο τους κάνουν έφοδο στο σπίτι ενός ζευγαριού τοξικομανών. Εκεί θα βρουν ένα μωρό κλειδωμένα σε μία ντουλάπα που κλαίει και είναι μέσα στις ακαθαρσίες.

    Ένα τραγικό συμβάν που θα ακολουθήσει και θα ταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια του Andreas, θα είναι η αφετηρία μιας αλυσίδας λανθασμένων αντιδράσεων που θα έχουν απροσδόκητη κατάληξη. Η ταινία συμμετείχε στα φεστιβάλ του Τορόντο και του Σαν Σεμπαστιαν και είναι το 15° έργο στην καριέρα της Μπίερ, που ξεκίνησε το 1991 με το Freud Leaνing Home και μέσα σε αυτά τα χρόνια περιλαμβάνει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ (Μετα το Γάμο, 2006), ένα Όσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα (Ισως Αύριο, 2011), ένα βραβείο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την καλύτερη κωμωδία της χρονιάς (Έρωτας Είναι…, 2013) και δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο Χόλυγουντ (Things we lost in the Fire και Serena). Πάντως η ταινία που την έκανε γνωστή στον χώρο των φεστιβάλ και της διεθνούς κριτικής ήταν το πολυβραβευμένο «Ανοιχτές Καρδιές» που γύρισε το 2002, ως οπαδός του «Δόγματος ’95».|

    Στο σενάριο συνεργάστηκε με τον κορυφαίο Άντερς Τόμας Γιένσεν. Αυτή είναι η έκτη «δουλειά» που υπογράφουν μαζί. Η «Δεύτερη Αλήθεια» καταπιάνεται με τα όρια της ανθρώπινης αντοχής όταν αυτή έρχεται αντιμέτωπη με μια τραγωδία. Πότε σταματάει το σωστό για να αρχίσει το λάθος και πόσο εύκολα χάνεται ο έλεγχος της τελικής απόφασης και πράξης μας. Τη «δεύτερη ευκαιρία» (του αυθεντικού τίτλου) πως θα την «αγκαλιάσουν» οι τραγικοί ήρωες αυτού του δράματος, όταν θα έρθουν «πρόσωπο με πρόσωπο» με τη «δεύτερη αλήθεια» (του ελληνικού τίτλου).

    23 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Rosebud.21 σε διανομή Feelgood Entertainment.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles