17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Jake Gyllenhaal είναι έτοιμος για Demolition

    Ο Jake Gyllenhaal έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό και όχι άδικα. Είναι ο ηθοποιός που μπορεί να εγγυηθεί κατά ένα σημαντικό ποσοστό την ποιότητα της ταινίας που πρωταγωνιστεί. Που αυτή τη φορά λέγεται Demolition και την σκηνοθετεί ο Jean-Marc Vallee. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα είναι εκείνος που άφησε την σφραγίδα του στα Dallas Buyers Club και Wild.

    Demolition

    Μετά λοιπόν το εντυπωσιακό Nightcrawler, την τρομερή μεταμόρφωση στο πυγμαχικό Southpaw αλλά και το επερχόμενο Everest για το οποίο ακούγονται τα καλύτερα, ο εξαιρετικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σ’ ένα δράμα όπου υποδύεται έναν χρηματιστή που η ζωή του θα πάρει δραματική τροπή όταν θα σκοτωθεί η γυναίκα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Στο νοσοκομείο που βρίσκεται και μαθαίνει τα δυσάρεστα θα δοκιμάσει να αγοράσει M&Ms από το μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Δεν θα τα καταφέρει. Το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να περάσει την δυστυχία του μέσα από τα γράμματα που γράφει στην εταιρεία που διαθέτει τα μηχανήματα, εκφράζοντας τα παράπονά του. Εκπρόσωπος της εταιρείας και εκείνη που θα του απαντήσει είναι η Naomi Watts.
    H ταινία θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles