18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    JBL Charge 2, ισχυρό και για κάθε περίσταση!

    Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Charge στην αγορά, η JBL βελτιώνει το φορητό της ηχείο ώστε να γίνει ακόμη καλύτερο και πιό αποδοτικό…γνωρίστε το JBL Charge 2!

    Copyright remains sole and exclusive property of Brian Kuhlmann

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    • Απόδοση: 2×7,5 Watts
    • Οδηγοί 2x45mm
    • Μπαταρία Li-Ion 6.000mAh (έως 12 ώρες αναπαραγωγής)
    • Συχνότητα απόκρισης: 75Hz-20kHz
    • SNR: >80dB
    • Bluetooth 3.0
    • Διαστάσεις και βάρος: 79x184x75mm, 540 γρ.

    Image - Charge2 Front_White

    Το Charge 2 είναι κατασκευασμένο ώστε να συνδυάζει εμφάνιση, απόδοση, φορητότητα και μεγάλη αυτονομία. Διαθέτει τον κλασικό, κυλινδρικό σχεδιασμό που έχουμε συνηθίσει από τη JBL, με δύο οδηγούς των 7,5 Watts και διπλά passive radiators για πιό βαθύ και καθαρό μπάσο, ενώ ο ήχος φθάνει σε όλες τις κατευθύνσεις, «γεμίζοντας» το χώρο. Συνολικά αποδίδει εξαιρετικά από πλευράς πιστότητας και έντασης, έτσι είναι ιδανικό τόσο για εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους.

    Image - Charge2 Tall_purple

    Για παράδειγμα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στο δωμάτιο ή στο σαλόνι σας, αλλά και σε ένα υπαίθριο party ή πικ-νικ. Στην παραλία, στο βουνό, ακόμη και στις μετακινήσεις μπορείτε να το έχετε μαζί σας και να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με άνεση. Στα παραπάνω συνεισφέρουν οι μικρές του διαστάσεις και το compact σχήμα του, αλλά και η τεράστια μπαταρία των 6.000mAh που μπορεί να του προσφέρει έως και 12 ώρες αναπαραγωγής, έτσι δε πρόκειται να σας εγκαταλείψει ακόμη και μετά από μια ολόκληρη βραδιά, μέχρι το επόμενο πρωί, ή σε ένα μεγάλο ταξίδι. Και επιπλέον, μπορείτε να φορτίζετε άλλες συσκευές σας μέσω του Charge 2, αφού έχει ενσωματωμένη USB θύρα και μαζί του παρέχεται ένα microUSB καλώδιο!

    Copyright remains sole and exclusive property of Brian Kuhlmann

    Στο πάνω μέρος του Charge 2 θα βρείτε τα φωτιζόμενα πλήκτρα αφής-ελέγχου του αλλά και τις φωτιζόμενες κουκκίδες που «μαρτυρούν» το επίπεδο της έντασης, για εύκολη χρήση ανεξαρτήτως συνθηκών. Φυσικά, όλα γίνονται ασύρματα, χάρη στη σύνδεση μέσω Bluetooth 3.0 πρωτοκόλλου, ενώ για όσους χρησιμοποιούν αρκετά το smartphone τους, το Charge 2 μπορεί να λειτουργήσει και σαν “conference” ηχείο, ώστε να πραγματοποιείτε τις συνομιλίες σας μέσω αυτού, σε ανοιχτή ακρόαση…με noise και echo cancellation!

    Copyright remains sole and exclusive property of Brian Kuhlmann

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές (έως 3) στο Charge 2 ταυτόχρονα, με το Social Mode, ώστε να αναπαράγετε μουσική από την καθεμία ξεχωριστά, όταν αυτό απαιτείται, χωρίς περιττές συνδέσεις/αποσυνδέσεις! Είτε από το laptop, είτε από το tablet, είτε από το smartphone, είτε από όλα μαζί!

    Τo JBL Charge 2 είναι το ιδανικό ηχείο για κάθε περίσταση και δραστηριότητα, αφού συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε…Απόδοση, αυτονομία, ευελιξία. Διαθέσιμο σε 5 διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο! Λευκό, μαύρο, μπλέ, κόκκινο και μωβ, για κάθε γούστο!

    Διατίθεται στην Ελλάδα από τη WaveMotion.

    http://www.wavemotion.gr

    Καλλισθένους 35, Αθήνα 118 51
    Aθήνα 11851 Ελλάδα

    +30 210 9244505

    [email protected]

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles