13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    JBL Free: Κόβουν κάθε καλώδιο για περισσότερη ανεξαρτησία και ευελιξία

    Eίτε η μέρα περιλαμβάνει πολλά τηλεφωνήματα με φίλους, είτε πολλές επαναλήψεις στο γυμναστήριο, ή αν απλά υπάρχει ανάγκη για χαλάρωση και μουσική, τα Free, τα νέα ακουστικά από τη JBL είναι η κατάλληλη συντροφιά, αφού προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, απόλυτη σταθερότητα και συνδεσιμότητα χωρίς καθόλου ταλαιπωρία.

    JBL_FREE_floating1

    Για να ενισχύσουν την ακουστική εμπειρία και να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων των music lovers τα JBL FREE προσφέρουν το θρυλικό ήχο της JBL. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν ένα ακουστικό για μονωτικό ήχο, αφήνοντας το άλλο αυτί ελεύθερο, για να πραγματοποιούν εύκολα τις κλήσεις τους στη δουλειά ή και καθώς βρίσκονται στο δρόμο, ενώ σε μία έντονη προπόνηση στο γυμναστήριο, μπορούν να φορέσουν και τα δύο και να αφοσιωθούν στο στόχο τους, ακούγοντας την αγαπημένη τους playlist.

    JBL_FREE_floating2

    Τα JBL Free συνδέονται ασύρματα μέσω Bluetooth με smart συσκευές, έτσι οι χρήστες να απολαμβάνουν μία πραγματικά hands-free εμπειρία. Επιπρόσθετα, έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις με ποιοτικό ήχο και χωρίς διακοπές, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

    Εξοπλισμένα με εργονομικά ear tips για σταθερή εφαρμογή, τα JBL Free δίνουν τη δυνατότητα για διαρκή χρήση όλη την ημέρα. Σχεδιασμένα από ανθεκτικά υλικά, ώστε να μην επηρεάζονται από ιδρώτα σε μία προπόνηση ή μία πολύ ζεστή ημέρα, αλλά ούτε και από το νερό σε μία βροχερή, τα JBL Free μπορούν να ξεπεράσουν όλες τις κακουχίες που θα υποστούν. Για τη διασφάλιση της σταθερότητάς τους, διαθέτουν 3 βολικά μαξιλαράκια αυτιών και 2 μαξιλαράκια σιλικόνης. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν συνολικά 9 διαφορετικούς συνδυασμούς μεγεθών από ear tips.

    JBL_Free_Case_Charging_Black

    Τα JBL Free παρέχουν 24 ώρες συνδυασμένης χρήσης, 4 ώρες μουσικής αυτονομίας με 20 ώρες backup ενέργεια από τη θήκη-φορτιστή. Η ελαφριά θήκη διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, με δυνατότητα για γρήγορη φόρτιση, δηλαδή φορτίζoντας τα για 15 λεπτά οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μία ώρα μουσικής αυτονομίας.

    Xαρακτηριστικά

    • Εντελώς ασύρματα ακουστικά
    • Θρυλικός Ήχος JBL
    • 24 ώρες συνδυασμένης μουσικής αυτονομίας
    • Θήκη -φορτιστής
    • Handsfree Κλήσεις
    • Εύκολος έλεγχος των Kλήσεων
    • Βολικά, σταθερά, μερικώς αδιάβροχα

    JBL_Free_Lifestyle_commuter

    Διαθεσιμότητα και τιμή

    Τα JBL FREE έρχονται σε 2 χρώματα μαύρο και λευκό και θα διατίθενται στην Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική τιμή των €129. Από τον Οκτώβριο 2018 βρίσκονται στις προθήκες όλων των δικτύων Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles