21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    JBL Pulse 3 και JBL Flip 4 για δυνατά beats στην CES 2017!

    H Harman που ως γνωστόν διαθέτει το διάσημο νεανικό brand στα portable speakers, ονόματι JBL, ανακοίνωσε στο πλαίσιο της CES 2017 δύο ολοκαίνουργια ηχεία Bluetooth speakers, τα οποία σίγουρα ξεχωρίζουν για την trendy εμφάνιση και τη ανθεκτικότητα τους. Το πρώτο είναι το JBL Pulse 3 το οποίο πρόκειται για μία πρόταση που συνδυάζει στερεοφωνικό ήχο 360 μοιρών με ένα customizable ατμοσφαιρικό LED φωτισμό που δίνει μία άλλη διάσταση στην μουσική σας εμπειρία. H αυτονομία του Pulse 3 ανέρχεται κοντά στις 12 ώρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας καλύψει και με το παραπάνω.

    jbl-pulse-3

    Η δεύτερη πρόταση ακούει στο όνομα JBL Flip 4 και πρόκειται για ένα rugged “ενισχυμένο” speaker, το οποίο πρόκειται για μία πιο οικονομική version του Pulse, καθώς δεν περιλαμβάνει το φανταστικό light show του. Και τα δύο μοντέλα φέρουν πιστοποίηση IPx7 που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχα (αυτό τα καθιστά κατάλληλα για outdoor activities), ενώ παράλληλα μπορούν να συνδεθούν με δύο smartphones ή tablets ταυτόχρονα μέσω Bluetooth. Τέλος, οι χρήστες και με τα δύο speakers θα μπορούν να δέχονται και να απαντούν σε τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ επιπλέον μέσω της εφαρμογής JBL Connect+ δίνεται η δυνατότητα για σύνδεση περισσότερων ηχείων JBL.

    jbl-flip-4

    Όπως έγινε γνωστό η Harman θα αρχίσει να πουλάει και τις δύο συσκευές την άνοιξη μέσω του official website της και το Pulse 3 θα κοστίζει 199$, ενώ η τιμή του Flip 4 θα ανέρχεται στα 99$.

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles