25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    JBL Radial Micro iPod dock: θρυλικός ήχος…

    Το iPod σου με το θρυλικό ήχο JBL και όχι μόνο. Το JBL Radial Micro είναι ένα από τα μικρότερα και πιο ευέλικτα συστήματα ηχείων πολυμέσων που αναπτύχθηκαν ποτέ. Συνδέεται με τον υπολογιστή σου, αλλά και με την τηλεόρασή σου, επιτρέποντας σου να χρησιμοποιήσεις το iPod τόσο για slide show όσο και ως video player.

    Το σημαντικότερο με αυτό το iPod dock είναι η εμπειρία του ήχου. Είναι καθαρή. Ο ήχος βγαίνει χωρίς παραμορφώσεις. Όπως σε κάθε JBL ηχείο.

    Το JBL Radial Micro είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPod, συμπεριλαμβανομένων των nano και των εκδόσεων 5G, ενώ σας επιτρέπει να το συνδέσετε και με μία ευρεία γκάμα από άλλες MP3  και CD players, PCs, laptops κ.α.  Μια έξοδος βίντεο RCA συνδέει το JBL Radial Micro με τις περισσότερες οθόνες τηλεόρασης.

    To χειριστήριο αφής είναι πανέξυπνο και ανταποκρίνεται απευθείας στο “άγγιγμά” σας ενώ το remote παρέχει πλήρη πρόσβαση στο iPod σας, οπότε μπορείτε να αλλάξετε εύκολα κομμάτια, περιηγηθείτε σε βιβλιοθήκες, προσαρμογή των ρυθμίσεων, και κύλιση extras.

    Οι διαστάσεις του είναι 20εκατ. χ 20 εκατ. χ 9 εκατ και θα μπορέσετε να το βρείτε στο κατάστημα netphone.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles