23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    JBL TOUR SERIES: Nothing compares to you!

    Είναι γεγονός! Τα νέα μοντέλα της σειράς JBL Tour ήρθαν στην Ελλάδα. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα δύο νέα ακουστικά JBL Tour One M2 και Tour Pro 2. Γιατί; Γιατί διαθέτουν τεχνολογικές καινοτομίες (οθόνη αφής στη θήκη), συνδυασμό πλεονεκτημάτων (μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και True Adaptive Noise Cancelling) και μοναδικό σχεδιασμό. Το μήνυμα “Nothing compares to you”, έχει διπλή σημασία: αποτυπώνει τη μοναδικότητα των προϊόντων της σειράς JBL TOUR, αλλά και τη μοναδικότητα των χρηστών που τα χρησιμοποιούν.

    JBL Tour Pro 2: Τα πρώτα ακουστικά στον κόσμο με οθόνη αφής

    Τα JBL Tour Pro 2 είναι in-ear ακουστικά «ψείρες» και αποτελούν τо πρώτο TWS ζευγάρι ακουστικών που διαθέτει θήκη με οθόνη αφής. Η μοναδική έξυπνη θήκη φόρτισης με οθόνη αφής 1,45 ίντσας επιτρέπει στον χρήστη να έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες των ακουστικών χωρίς τη χρήση της συνοδευτικής εφαρμογής για smartphones. Η έξυπνη θήκη των ακουστικών JBL Tour Pro 2 εξασφαλίζει αυτονομία, ευελιξία και ευκολία στη χρήση. Παράλληλα, με τα 6 μικρόφωνα που διαθέτουν, τα JBL Tour Pro 2 εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα στις κλήσεις, ενώ παράλληλα προσφέρουν έως και 40 ώρες αυτονομία μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση. Τα ακουστικά διαθέτουν τη λειτουργία VoiceAware με την οποία ο χρήστης ρυθμίζει την ένταση της φωνής του κατά τη διάρκεια των κλήσεων, και υποστηρίζουν έξυπνο φωνητικό έλεγχο.

                

     Διαθεσιμότητα και Τιμές

    Τα JBL Tour Pro 2 είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών JBL σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 299,00€. Περισσότερες πληροφορίες για τα JBL Tour Pro 2 θα βρείτε στο www.jblgreece.gr.

    JBL Tour One M2: Τα πιο ολοκληρωμένα ακουστικά που έγιναν ποτέ

     Τα JBL Tour One M2 είναι τα κορυφαία over-ear ακουστικά, που εντυπωσιάζουν με το εύρος των χαρακτηριστικών τους. Ο σχεδιασμός τους, τους επιτρέπει να «αγκαλιάζουν» ολόκληρο το αυτί και να προσφέρουν την απόλυτη άνεση κατά την ακρόαση. Οι τεχνολογίες True Adaptive Noise Cancelling και Smart Ambient επιτρέπουν στον χρήστη να επιλέξει αν θέλει ηχητική απομόνωση ή παρακολούθηση του περιβάλλοντος γύρω του. Στα JBL Tour One M2 υπάρχει δυνατότητα έξυπνου φωνητικού ελέγχου και, μάλιστα, χάρη στη λειτουργία Smart Talk, τα ακουστικά αναγνωρίζουν τη φωνή του χρήστη τους. Τα 4 μικρόφωνα που διαθέτουν, εξασφαλίζουν κλήσεις υψηλής ποιότητας, ενώ η εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία τους, τους επιτρέπει να λειτουργούν συνεχόμενα για έως και 50 ώρες. Τα JBL Tour One M2 συνδέονται, επίσης, με Fast Pair από την Google και Swift Pair από τη Microsoft.

             

    Διαθεσιμότητα και Τιμές

    Τα JBL Tour One M2 είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών JBL σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 369,00€. Περισσότερες πληροφορίες για τα JBL Tour One M2 βρίσκονται στο www.jblgreece.gr.

    Ανακάλυψε περισσότερα:

    Home | JBL (jblgreece.gr)

     @jbl_greece

     JBL Greece

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles