24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    JCC: Δωρεάν αγορές αξίας €100 κέρδισαν 20 τυχεροί της νέας εφαρμογής JCCup

    JCC1

    Μια νέα πρωτοποριακή εφαρμογή της JCC που εισάγει στην Κύπρο τον νέο έξυπνο και ασφαλή τρόπο πληρωμών από το κινητό, κέντρισε το ενδιαφέρον του κυπριακού κοινού από τις πρώτες μέρες της παρουσίασης της και χάρισε σε 20 τυχερούς δωρεάν αγορές αξίας €100.

    Πρόκειται για την νέα καινοτόμο εφαρμογή που φέρει την ονομασία JCCup, η οποία παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη, να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και πλήρη έλεγχο των συναλλαγών, ανά πιστωτική κάρτα, καθώς και τη δυνατότητα πρόσθεσης και αφαίρεσης καρτών, χωρίς όμως να αποθηκεύει στοιχεία για λόγους ασφαλείας. Λειτουργεί με τη μέθοδο της σάρωσης, καθιστώντας πλέον τις συναλλαγές πιο εύκολες και γρήγορες από ποτέ.

    Να σημειωθεί ότι η νέα αυτή εφαρμογή αφορά τόσο τους ιδιώτες που ψάχνουν περισσότερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια στον τρόπο πληρωμής των αγορών τους, όσο και τους εμπόρους που αναζητούν νέους τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών τους για να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής τους.

    Στο μεταξύ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Nicosia Mall για την προώθηση της καινοτόμου αυτής εφαρμογής που είναι συμβατή με όλες τις φορητές συσκευές IOS και Android, όλοι οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου είχαν την ευκαιρία να την κατεβάσουν, και να ενημερωθούν για τον νέο, γρήγορο και έξυπνο τρόπο πληρωμών, διεκδικώντας δωρεάν αγορές αξίας €100 από καταστήματα του Nicosia Mall.

    Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι 20 νικητές που αναδείχθηκαν κατόπιν κλήρωσης είναι οι εξής: Κώστας Κωνσταντίνου, Κυριάκος Τυρίμος, Γαβριέλλα Κατσαντώνη, Σπύρος Χ”Βασίλης, Πέτρος Χρίστου, Χριστόδουλος Θεοχάρους, Νατάσα Κουζάλη, Χρίστος Χριστοδούλου, Αρίστος Δημητρίου, Τρύφωνας Ιωάννου, Νίκος Φωκάς, John Leyson, Κωνσταντίνα Κυπριανού, Αντώνης Τσιαμπαρτάς, Σωτήρης Χ”Θέμιστος, Χριστίνα Ιωσήφ, Κατερίνα Χαρτούτσιου, Ανδρέας Παναγίδης, Χαράλαμπος Παφίτης και Yousef Ghorban nia.

    JCC

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles