21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Jean-Claude Van Damme και Dave Bautista συναντιούνται στο Kickboxer: Vengeance

    Ο “The Muscles From Brussels”, ο Jean-Claude Van Damme είναι έτοιμος να επιστρέψει με το remake του φιλμ που τον έκανε διάσημο το 1989 και του άνοιξε το δρόμο για να γίνει ο cult action star των 80s-90s, αυτόν που τιμήσαμε δεόντως την εποχή της βιντεοκασέτας. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει να διδάξει τα μυστικά του kickboxing, και όχι μόνο, στον mixed martial artist Kurt Sloane (Alain Moussi) που θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο του αδελφού του. Αυτός που τον σκότωσε σ’ έναν δίχως κανόνες αγώνα δεν ήταν άλλος από τον πρωταθλητή του Muay Thai, Tong Po, λέγε με και Dave Bautista των Guardians of the Galaxy. 

    kb_1

    Ο Van Damme υποδύεται τον Master Durand που θα αναλάβει να “σκληρύνει” σωματικά και ψυχολογικά τον αδελφό που ψάχνει για εκδίκηση και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς αναμένεται να απολαύσουμε μπόλικες Βαν Νταμικές ατάκες και χτυπήματα. Ο 55χρονος Βέλγος κρατιέται καλά για την ηλικία του και είναι σίγουρο πως θα ζήτησε από τον σκηνοθέτη John Stockwell να του βάλει όσο πιο μπορεί πιο δύσκολα.
    Στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν οι Gina Carano, Georges St-Pierre, Sara Malakul Lane, Darren Shahlavi και Matthew Ziff. Το Kickboxer: Vengeance θα βγει στην Αμερική στις 2 Σεπτεμβρίου, λογικά σε λίγες αίθουσες στην αρχή και μετά βλέπουμε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles