20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Jodie Foster: Αυτή είναι η νέα «True Detective» του HBO

    Το «True Detective» αποτέλεσε μια σειρά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τα προηγούμενα χρόνια, με πρωταγωνιστές αρκετά «ηχηρά» ονόματα του Hollywood, όπως ο Matthew McConaughey και o Colin Farrell. Η αγαπημένη σειρά έγινε γνωστό ότι θα επιστρέψει με 4η σεζόν, στην οποία μάλιστα θα δούμε να πρωταγωνιστεί η Jodie Foster.

    Η ημερομηνία έναρξης του 4ου κύκλου με τίτλο «True Detective: Night Country» δεν έχει ανακοινωθεί, όμως τα νέα επεισόδια ξεκίνησαν ήδη να γυρίζονται από τον Μάρτιο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Issa López.

    Η Jodie Foster, η οποία έχει αναλάβει και χρέη παραγωγού, υποδύεται την ντετέκτιβ Liz Danvers, η οποία συνεργάζεται με τη συνάδελφό της Evangeline Navarro για να ερευνήσουν την εξαφάνιση έξι ανδρών που διευθύνουν τον ερευνητικό σταθμό Tsalal. Θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν τους δικούς τους δαίμονες, καθώς εργάζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

    Σημειώνεται ότι το True Detective είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Nic Pizzolatto. Η σειρά, που μεταδόθηκε από το καλωδιακό δίκτυο HBO στις Ηνωμένες Πολιτείες και έκανε πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου 2014.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει το φθινόπωρο το Star Wars: The Bad Batch (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles