18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Joe Belfiore. «Ναι, θα φέρουμε τα Windows 10 σε smartphones με 512MB μνήμης, αλλά…»

    Η Microsoft έχει υποσχεθεί πως τα Windows 10 for Phone θα φτάσουν στα “περισσότερα” Lumia της αγοράς, αλλά και ακόμη και σε Windows Phone με μόλις 512MB μνήμης όπως γράψαμε πριν λίγες ημέρες.

    Τώρα, ο Joe Belfiore, VP Operation Systems της Microsoft μέσω twitter αναφέρθηκε στο ζήτημα, λέγοντας ότι η εταιρεία όντως εργάζεται πάνω στην έκδοση των Windows 10 για κινητά με μνήμη 512MB, ωστόσο η version τους γι’ αυτές τις συσκευές ίσως διαφέρει.

    joe-belfiore-windows-10-512MB

    Δεν υπήρχαν διευκρινίσεις για το ποιες θα είναι οι διαφορές ή, αν θέλετε, ποια χαρακτηριστικά θα “κοπούν” από τα Windows 10 στις 512MΒ συσκευές, με τον Belfiore να διευκρινίζει απλώς ότι το timing αναβάθμισης των διάφορων συσκευών θα διαφέρει επίσης, καθώς κάποιες θα υποστηριχθούν αρχικά και κάποιες άλλες θα ακολουθήσουν.

    Τις επόμενες ημέρες θα γίνει διαθέσιμο το πρώτο test build των Windows 10 for Phones για τους Insiders της Microsoft, που όταν κυκλοφορήσει θα μας δώσει σίγουρα μία καλύτερη γεύση από το πώς θα είναι το νέο λειτουργικό στην έκδοσή του για smartphones και μικρά tablets.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles