17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η Scarlett Johansson κλέβει την παράσταση στο trailer του Ghost in the Shell!

    Το Ghost in the Shell θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα «cult» αριστουργήματα όλων των εποχών από τον ιδιαίτερο χώρο των ιαπωνικών anime, έχοντας τραβήξει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων φίλων του είδους! Ταξιδεύοντας τους θεατές σε ένα δυστοπικό μέλλον, το Ghost in the Shell συνδυάζει την αισθητική του Blade Runner με μία απίστευτα γοητευτική και μυστηριώδη σκοτεινή ατμόσφαιρα.

    ghost-in-the-shell-1

    Η κινηματογραφική απόπειρα του θρυλικού anime αναμένεται να αποτελέσει μία υπερπαραγωγή με τα όλα της, όπου στον πρωταγωνιστικό ρόλο της cyborg Major Motoko Kusanagi βρίσκεται η Scarlett Johansson. Αν και αρκετοί αναρωτήθηκαν για την απόφαση της παραγωγής να χρησιμοποιήσει μία ηθοποιό που δεν είναι ασιατικής καταγωγής, από ότι μπορέσαμε να δούμε από το πρώτο trailer της ταινίας, οι δημιουργοί έχουν πραγματικά εξαιρετική δουλειά, δίνοντας πνοή σε έναν εκπληκτικό κόσμο φαντασίας. O σκηνοθέτης της anime εκδοχής του Ghost in the Shell δήλωσε πρόσφατα ότι η Scarlet Johansson όχι μόνο είναι εξαιρετική στο ρόλο της Major, αλλά είναι και πολύ καλύτερη από ότι θα περίμενε! H ταινία κυκλοφορεί στα τέλη Μαρτίου και με βάση τα όσα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από το πρώτο trailer, μάλλον προμηνύεται… έπος!

    https://youtu.be/hxeR9Nu0nQs

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles