19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    John Wick 4: Νέοι δολοφόνοι στον κόσμο του Keanu Reeves (trailer)

    Οι fans το περίμεναν καιρό. Μετά από αρκετή υπομονή έχουν όμως τώρα την ευκαιρία να δουν το νέο trailer του John Wick 4, με έναν Keanu Reeves που παίρνει… φωτιά, τη στιγμή που τον κυνηγά όλος ο κόσμος! Το πολυαναμενόμενο trailer δόθηκε πριν από μερικές ώρες στη δημοσιότητα και παρουσιάζει το αγαπημένο χαρακτήρα να αντιμετωπίζει τους Donnie Yen (Rogue One: A Star Wars Story), Marko Zaror (Redeemer), Hiroyuki Sanada (Bullet Train) και άλλους εκπροσώπους των πολεμικών τεχνών. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου.

    Όπως όλα δείχνουν, στην 4η ταινία του franchise ο John Wick θα μετακινηθεί σε πολλά διαφορετικά μέρη του πλανήτη, στο πλαίσιο ενός ατελείωτου κυνηγητού από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους του κόσμου. Το trailer μεταφέρει το κοινό σε διαφορετικά σημεία, τα οποία συνδέονται με νέες μάχες. Εκτός από τον Reeves, στην ταινία παίζουν ο Bill Skarsgård (It), επιστρέφουν οι Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, και ο Scott Adkins. Όπως συνέβη και με τις 3 προηγούμενες ταινίες, στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται και αυτή τη φορά ο Chad Stahelski.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης: “Ξαναζωντανεύει” ο χαρακτήρας του Will Smith για το I Am Legend 2 (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles