18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    John Wick: Την ανάπτυξη 5ης ταινίας επιβεβαίωσε η Lionsgate

    Την ανάπτυξη της 5ης ταινίας John Wick αποκάλυψε πρόσφατα η Lionsgate, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η τελευταία ταινία με τον Keanu Reeves στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    «Αυτό που είναι επίσημο είναι ότι το Ballerina είναι το πρώτο spinoff που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Βρισκόμαστε στην ανάπτυξη τριών άλλων, συμπεριλαμβανομένων της 5ης ταινίας και της τηλεοπτικής σειράς, The Continental, η οποία θα προβληθεί σύντομα», ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας. Η κυκλοφορία στις 24 Μαρτίου του John Wick: Chapter 4 σε σκηνοθεσία Chad Stahelski αποτέλεσε μια σημαντική εισπρακτική επιτυχία, ξεπερνώντας τα 363 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η επιτυχία της έθεσε αμέσως ερωτήματα σχετικά με την πιθανότητα μιας πέμπτης ταινίας. Οι εκπρόσωποι από το στούντιο και ο ίδιος ο σκηνοθέτης συμφώνησαν ότι το ενδεχόμενο μιας νέας ταινίας είναι ένα θέμα που θα πέσει στο τραπέζι.

    Στο Κεφάλαιο 4 – με ένα καστ που περιλαμβάνει τους Ian McShane, Laurence Fishburne, Bill Skarsgard και Donnie Yen – ο Wick ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table.  Η ταινία ολοκληρώθηκε με τον Winston του McShane και τον Bowery King του Fishburne να στέκονται σε έναν τάφο που φέρει το όνομα του Wick. Τι πραγματικά συνέβη; Θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε στην επόμενη ταινία.

    Διαβάστε επίσης:

    The Flash: Στο ρόλο του Supeman o Nicolas Cage

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles