19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Johnny Cage επιστρέφει στο Mortal Kombat X!

    Ο Johnny Cage, είναι ένας από τους διασημότερους χαρακτήρες από τον κόσμο του Mortal Kombat. Γι αυτό λοιπόν o cool ηθοποιός – πολεμιστής με τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου που επιθυμία του είναι να βαδίσει στα χνάρια του Jean Claude van Damme, θα βρίσκεται στο roster των πολεμιστών που θα εμπλακούν σε μία ακόμη θανάσιμη μάχη. Την ύπαρξη για την συμμετοχή του Cage, πραγματοποιήσε ο senior producer του παιχνιδιού, Adam Urbano.

    Mortal Kombat X_Cage

    Παρόλα αυτά, ο Johnny Cage δεν θα είναι μόνος του, καθώς στο Mortal Kombat X θα πρωταγωνιστεί και η κόρη του Cassie Cage, η οποία είναι ο «καρπός» του έρωτα ανάμεσα στον Johnny και στη Sonya. Όπως τόνισε ο Urbano, η ιδέα της Cassie Cage (που οι κινήσεις της θα είναι ένας συνδυασμός των κινήσεων των γονιών της) γεννήθηκε από τη στιγμή που θεωρητικά τα γεγονότα του Mortal Kombat X διαδραματίζονται 25 χρόνια στο μέλλον, μετά το Mortal Kombat 2011, με την Cassie μάλιστα να παίζει κομβικής σημασίας ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. To Mortal Kombat X είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στα μέσα Απριλίου για Xbox One, Xbox 360, PS4, P3 και PC, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και μία έκδοση για mobile συσκευές. Επειδή απομένει λίγος καιρός μέχρι το launch του τίτλου, ρίξτε μία ματιά στο story trailer, έτσι για «φαρμακάκι» μέχρι να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο fighting game.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles