16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Johnny Depp: Προειδοποιεί τους fans για ψεύτικους λογαριασμούς στα social media

    Μπορεί ο Johnny Depp να εμφανίζεται αρκετά ανανεωμένος μετά τη νίκη του στο δικαστήριο έναντι της πρώην συζύγου του Amber Heard, παρόλα αυτά οι ψεύτικοι λογαριασμοί που εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το όνομα του ίδιου φαίνεται να έχουν προκαλέσει “πονοκέφαλο” στην ομάδα του.

    Όπως προειδοποίησε τους fans ο γνωστός ηθοποιός, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης, αφού οι λογαριασμοί δεν έχουν δημιουργηθεί από τον Depp. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί που εμφανίζονται ως δικοί μου ή ατόμων που συνεργάζονται μαζί μου. Δεν έχω ιδιωτικούς ή συνδεδεμένους λογαριασμούς σε καμία πλατφόρμα. Αυτές είναι οι μόνες σελίδες που λειτουργούν από εμένα και την ομάδα μου, στις οποίες δημοσιεύουμε ενημερώσεις και επικοινωνούμε: INSTAGRAM @Johnny Depp TIKTOK @Johnny Depp FACEBOOK @Johnny Depp DISCORD @Johnny Depp0854».

    «Σας ζητώ να είστε προσεκτικοί, καθώς φαίνεται ότι αυτοί οι ψεύτικοι λογαριασμοί μπορεί να είναι αμείλικτοι» συνέχισε ο Ντεπ. «Η ομάδα μου εργάζεται για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σας και που με ενημερώσατε για αυτό το θέμα! Αγάπη και σεβασμός, JD X», συμπλήρωσε.

    Διαβάστε επίσης:

    eBay: Δυναμικό “άνοιγμα” στην αγορά των NFTs με νέα εξαγορά (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles