23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Joker: Folie à Deux: Μουσικό ταξίδι με Arthur Fleck και Harley Quinn στο πρώτο trailer

    Περιμέναμε αρκετό καιρό για να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο Joker: Folie à Deux, καθώς η ταινία Joker του 2019 άφησε το κοινό κάτι παραπάνω από… γοητευμένο. Το ειδύλλιο μεταξύ του Arthur Fleck και της Harley Quinn είναι γνωστό από προηγούμενα projects. Όμως, όταν φανταζόμαστε στους εν λόγω ρόλους το Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga ο πήχης ανεβαίνει αισθητά.

    Το πρώτο teaser trailer κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες, αποκαλύπτοντας εν μέρει το νέο όραμα του σκηνοθέτη Todd Phillips για το musical που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο. Όπως φαίνεται στο video, ο Fleck (Joaquin Phoenix) είναι κλειδωμένος στο Arkham και φαίνεται σαν να οδηγήθηκε εκεί μετά τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας, προκειμένου να επιτευχθεί ο ύψιστος βαθμός επιτήρησης. Το άσυλο αποτελεί ένα μοναχικό, θλιβερό μέρος και ο ήρωας περιστοιχίζεται από οπλισμένους φρουρούς. Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα στα μάτια του Arthur όταν συναντά την συγκρατούμενη του, την Harleen Quinzel (Lady Gaga).

    Παρά το γεγονός ότι το trailer περιλαμβάνει μερικά πλάνα που υποδεικνύουν ότι ο Arthur Fleck θα επιστρέψει στους δρόμους της Γκόθαμ, η έμφαση δίνεται στο πώς η συνάντηση της Harley και του κεντρικού ήρωα θα τους οδηγήσει μουσικά σε… πτήσεις φαντασίας που απέχουν αισθητά από την πραγματικότητα. Χορεύουν βαλς πάνω στις στέγες, μετακινούνται σε νυχτερινά κέντρα, παρουσιάζουν τηλεοπτικές εκπομπές, δραστηριότητες που η Harley και ο Joker αναλαμβάνουν στα comics της DC. To trailer αποσκοπεί στο να μπερδέψει το θεατή, αφήνοντάς τον να αναρωτιέται πόσα από αυτά που συμβαίνουν είναι πραγματικότητα και πόσα απλά συμβαίνουν στο μυαλό του Arthur.

    Το trailer σίγουρα κάνει το Joker: Folie à Deux να φαίνεται ότι θα είναι μια πρωτότυπη προσέγγιση των δύο κύριων χαρακτήρων του. Το sequel θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer του Joker: Folie à Deux

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles