18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Jony Ive: Απαντά για τις αλλαγές στο iPhone X στο Time που το τοποθετεί στις 25 κορυφαίες “εφευρέσεις” της χρονιάς

    Σε μία ακόμη συνέντευξη μετά από εκείνη στο Wallpaper, ο αρχισχεδιαστής της Apple, Jony Ive, μιλάει στο Time για τις αλλαγές στο iPhone X, μία από τις 25 καλύτερες “εφευρέσεις” της χρονιάς σύμφωνα με τη σχετική λίστα του περιοδικού.

    Ο Ive σημειώνει ότι, κατά το σχεδιασμό μίας συσκευής, είναι υπερήφανος για τις μικρές λεπτομέρειες που οι χρήστες ίσως να μην παρατηρήσουν, αλλά αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην εμπειρία της.

    iphone x tim cook jony ive

    Υπάρχουν ορισμένα πράγματα τα οποία συνειδητοποιείτε ως χρήστες και κάποια άλλα που γνωρίζετε υποσυνείδητα”, σημειώνει ο Ive. “Ίσως ένα παράδειγμα γι’ αυτά που γνωρίζετε υποσυνείδητα είναι η φύση του τρόπου με τον οποίο η οθόνη του iPhone X είναι ενσωματωμένη στο σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί της συσκευής“.

    Ο Sir Jonathan Ive, αρχισχεδιαστής των iPhone, υπερασπίζεται και την απόφαση της Apple να αφαιρέσει τη θύρα ακουστικών από τις συσκευές της και πιο πρόσφατα το home button από το iPhone X.

    “Πιστεύω ότι το μονοπάτι του να κρατήσεις χαρακτηριστικά που ήταν κάποτε αποδοτικά, να τα κρατήσεις όποιο και αν είναι το κόστος, είναι ένα μονοπάτι που οδηγεί πάντα σε αποτυχία… Και βραχυπρόθεσμα είναι το μονοπάτι που αισθάνεσαι μικρότερο ρίσκο και περισσότερο ασφαλής” λέει ο Ive.

    Επιστρέφοντας πίσω στο 1998, η Apple ήταν μία από τους πρώτες κατασκευάστριες που αφαίρεσε τη δισκέτα από τα μηχανήματά της και κάπως έτσι υπερασπίζεται τις αποφάσεις της να προχωρήσει μπροστά χωρίς χαρακτηριστικά στα οποία είχαμε συνηθίσει για καιρό…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles