20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Jony Ive: έχετε πολλά να δείτε από την Apple στον χώρο των wearables

    «Άσχετα με το αν δείχνουμε και κάποιο ενδιαφέρον στην μόδα, δημιουργούμε προϊόντα τα οποία είναι πιο προσωπικά, προϊόντα που κάποιος “φοράει” και συνεχίζει το κάνει κάθε μέρα. Αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει και έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Business of Fashion ο Sir Jony Ive σε πρόσφατη συνέντευξή του, λίγο μετά τις δηλώσεις του CEO της Fitbit (James Park) που κατηγόρησε την Apple ότι ακολουθεί τον «λάθος δρόμο» με το Apple Watch.

    jonathan-ive.medium

    Ο αρχηγός σχεδιασμού της Apple πάντως δεν είπε κάτι για τα μελλοντικά πλάνα της Apple για το Apple Watch αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα δούμε κάποιες δραματικές αλλαγές στο μέλλον. «Έχει πολύ ενδιαφέρον πως αν δει κάποιος πίσω στα πρώτης γενιάς iPhone ή iPod το τι συμβαίνει τα επόμενα 2, 3 4 χρόνια είναι κάτι δραματικό στον τομέα των μετέπειτα αλλαγών και εξελίξεων. Θα εντυπωσιαστείς με κάποια πράγματα που θα θεωρούσες πως έκανε το πρώτο iPhone αλλά στην πραγματικότητα δεν τα είχε ακόμη ενσωματωμένα» τόνισε χαρακτηριστικά.

    Στα χνάρια του Ive κινείται όμως και ο ίδιος ο Tim Cook όμως, που πρόσφατα δήλωσε πως η Apple δουλεύει σιγά σιγά και πολύ προσεχτικά με το Apple Watch. «Γνωρίζουμε περισσότερα από ότι ξέραμε πριν ένα χρόνο. Έτσι θα δείτε το Apple Watch κάθε φορά να γίνεται όλο και καλύτερο» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της Apple.

    Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το Apple Watch 2 αλλά τον περασμένο μήνα υπήρχε την φήμη πως η Apple έχει κάνει παραγγελία για εξαρτήματα για την νέα συσκευή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles