21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Jony Ive: Το Touch Bar είναι η απαρχή μιας πολύ ενδιαφέρουσας κατεύθυνσης

    Η Apple έχει πολλές φορές επαινεθεί για το design που ακολουθεί στις συσκευές της, ωστόσο συχνά έχει επικριθεί και για κάποιες αμφιλεγόμενες αλλαγές που υιοθετεί. Σε μια προσπάθεια να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και να εξηγήσει τις επιλογές στο σχεδιασμό που ακολούθησε η εταιρεία, ο Jony Ive παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στον Connie Guglielmo του CNET.

    macbook-pro

    Υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν από μια εβδομάδα, η Apple αποκάλυψε το νέο MacBook Pro εξοπλισμένο με τo επαναστατικό Touch Bar, που αντικαθιστά πλέον στο πληκτρολόγιο τα function keys. Ο Ive εξήγησε, ότι τα function keys ήταν η καλύτερη επιλογή καθώς χαρακτηριζόταν από σταθερότητα και προσαρμοστικότητα. Αν και ο ίδιος δεν προέβη σε λεπτομερείς αναφορές, τόνισε ότι η εταιρεία του εξετάζει συνεχώς νέα πρωτότυπα που προσφέρουν διαφορετική λειτουργικότητα το καθένα καθώς και design. Στη περίπτωση του Touch Bar, ο Ive απαίτησε ένα κατάλληλο interface λογισμικού που το διαφοροποιούσε σημαντικά από άλλες αποφάσεις του παρελθόντος.

    Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η Apple δεν επιθυμούσε να υπάρχει μια οθόνη αφής στο Macbook Pro. Γενικώς, η εταιρεία δοκιμάζει πολλές υλοποιήσεις με το πέρασμα του χρόνου, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ένα τέτοιο MacBook στο μέλλον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles